«Έκανα το εμβόλιο για να περάσω ένα μήνυμα»

  27 July, 2021 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
«Έκανα το εμβόλιο για να περάσω ένα μήνυμα»


Την απόφασή του να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό προκειμένου να περάσει το μήνυμα για την ανάγκη των εμβολιασμών, έκανε γνωστή ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που έχασε τη ζωή της λόγω του εμβολίου της AstaZeneca, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης.
 

Ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» επισήμανε ότι θέλησε να ολοκληρώσει τον εμβολιασμό γιατί με τον τρόπο αυτό επιδίωξε να περάσει το δικό του μήνυμα, το οποίο λόγω της απώλειας της συζύγου του έχει βαρύνουσα σημασία. 

«Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία. Και η ίδια η Γλυκερία θα το ήθελε σαν παράδειγμα», τόνισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να ακούμε την επιστήμη».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι «είναι όμως σαφές ότι η απόφασή μου αυτή δεν απαλλάσσει κάθε ευθύνη για τον θάνατο της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λάθος απόφαση να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών».

«Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού», δήλωσε ο κ. Κρυοβρυσανάκης, λέγοντας πως ζήτησε να αλλάξει εμβόλιο, καθώς είχε εμφανίσει παρενέργειες, όπως εξανθήματα, έντονη κούραση και μυαλγίες.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη ήταν το δεύτερο θύμα από άμεσες παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca στην Ελλάδα και το πρώτο στην Κρήτη.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  27 July, 2021 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα