Εξιχνιάστηκε υπόθεση καλλιέργειας φυτείας κάνναβης, στο Δήμο Φαιστού

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Εξιχνιάστηκε υπόθεση καλλιέργειας φυτείας κάνναβης, στο Δήμο Φαιστού

Φωτο: dimokratiki.gr

Μπορεί η φυτεία με τα 60 δενδρύλλια κάνναβης να εντοπίστηκε σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Φαιστού πριν από ενάμιση περίπου χρόνο χωρίς να συλληφθεί ο καλλιεργητής, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν άφησαν την υπόθεση.

Μετά από συστηματική και πολύμηνη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστης της υπόθεσης ήταν ένας 58χρονος τον οποίο συνέλαβαν χθες το πρωί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, και αφορά των εντοπισμό καλλιέργειας – φυτείας κάνναβης τον Αύγουστο του  2013. Ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας καθώς και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς.

Συγκεκριμένα, η συστηματική και πολύμηνη αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, κατέληξε στο σχηματισμό δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος του 58χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Μετά από αυτό, ακολούθησε χθες το πρωί έρευνα από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι  του 58χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα εννέα (79) σπόροι κάνναβης.

Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

 

mesaralive.gr  12 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα