Εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες της υποθεσης Λεμπιδάκη

Εκ νέου βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ο 44χρονος Ρεθυμνιώτης που εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας όπου κρατούνταν ο γνωστός επιχειρηματίας τους τελευταίους δύο μήνες της ομηρείας του.
Ο 44χρονος είναι ο μόνος εκ των κατηγορουμένων που συναντήθηκε με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά από αίτημα του. Ισχυρίζεται ότι ενεπλάκη χωρίς να το θέλει καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού. Αυτή τη φορά ήταν η ανακρίτρια που κάλεσε τον κατηγορούμενο για διευκρινίσεις σε σχέση με προηγούμενες απολογίες του.
Ενώπιον όμως της ανακρίτριας βρέθηκε και ο 61χρονος μεσίτης, ο οποίος επίσης διέμενε στο Ρέθυμνο. Είναι ο άνθρωπος που είχε αναπτύξει δράση κατά των πλειστηριασμών μαζί με άλλον συγκατηγορούμενο του, τον 46χρονο Ρεθυμνιώτη. Είχε αναλάβει από ένα σημείο και μετά να στέλνει τα sms και φακέλους στο περιβάλλον της οικογένειας Λεμπιδάκη.
Η ανακρίτρια έκρινε σκόπιμο να τον καλέσει για να αποσαφηνίσει κάποιες πτυχές της υπόθεσης σε σχέση με την πρώτη απολογία του αλλά και με άλλα ζητήματα που προέκυψαν κατά την κύρια ανάκριση
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Δήμος Γόρτυνας: Δομή ημερήσιας φροντίδας με κοινωνικό αποτύπωμα – Σε λειτουργία το ΚΗΦΗ στον Πανασό
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας αύριο Σάββατο 17 Μαΐου
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Κρήτη: Πότε «πέφτουν» οι θυελλώδεις άνεμοι- σχεδόν 1000 μικρογραμμάρια σκόνης ανά κυβικό μέτρο αέρα
- Δ. Φαιστού: Σχολική εκδήλωση στο Τυμπάκι για την επέτειο των 84ων ετών από τη μάχη της Κρήτης
Σχετικά άρθρα
- Αυλαια στη δίκη Λεμπιδάκη-Καταδικάστηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι!
- Στα μέσα του μήνα η απόφαση του δικαστηρίου για την απαγωγή Λεμπιδακη
- Υπόθεση Λεμπιδάκη:” Βόμβα” από την εισαγγελέα!
- Xανιά: Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων τίμησε τον Λεμπιδάκη!
- Ιδιαίτερα φορτισμένος κατα την κατάθεση του ο αδερφός του Μιχάλη Λεμπιδάκη