Έκτακτο: Είσηγηση για αναστολη λειτουργίας Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου

mesaralive.gr  24 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έκτακτο: Είσηγηση για αναστολη λειτουργίας Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου

Με αφορμή τα τελευταία κρούσματα του ιού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Αυξάνονται τα κρούσματα κοτρονοϊου σε Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε διάστημα μικρότερο των 14 ημερών έχουν  προκύψει τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μαθητές Λυκείου με αποτέλεσμα τα τμήματα να κλέινουν το ένα μετά το άλλο.

Ακομα περισσότερες είναι οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις και στο Γυμνάσιο Τυμπακίου,όπου έχει βρεθεί θετικό δείγμα και σε εκπαιδευτικό.

Με δεδομένη λοιπόν τη νέα αυτή έξαρση ο γιατρός και προιστάμενος της Διέυθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Λουμπούνης εισηγήθηκε την αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων για διάστημα δέκα ημερών και πλέον αναμένεται η οριστική απόφαση.

Αυτό σημαίνει ότι Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου επιστρέφουν σε καθεστώς τηλεκπάιδευσης,ένω πρέπει να σημειωθεί ότι μαθητές στα τμήματα των οποίων βρέθηκαν θετικά δείγματα μπαίνουν σε καραντίνα και το ίδιο ισχύει  για όσους  μεταφέρονται με σχολικό λεωφορείο.

UPDATE: Επίσημη η αναστολή απο αύριο Τρίτη 25-5-2021 έως και την επόμενη Πέμπτη 3-6-2021.Οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία για ωα ολοκληρώσουν τη σχολική χρονιά την Παρασκευή 4-6-2021

 

mesaralive.gr  24 May, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα