Πυροτεχνουργοί απομάκρυναν την οβίδα που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου

mesaralive.gr  19 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Πυροτεχνουργοί απομάκρυναν την οβίδα που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου

Πραγματοποιήθηκε χθες η επιχείριση περισυλλογής της οβίδας που βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Τυμπακίου από Κυνηγό.

Η επιχείριση έγινε από ειδικούς πυροτεχνουργούς παρουσία της αστυνομίας χθες το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για οβίδα που προέρχεται από την κατοχή και την οποία εντόπισε τυχαία στις 8 Σεπτεμβρίου κυνηγός του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου όπως σας είχε ενημερώσει το Mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας τοποθετημένος στον ΚΣ Τυμπακίου Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, καθώς και ο πρόεδρος, Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, και αυτοί με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις αρχές.

Χθες λοιπόν στήθηκε η επιχείρηση με ειδικούς πυροτεχνουργούς και υπό την επίβλεψη της αστυνομίας, όπου και απομάκρυναν την οβίδα με ασφάλεια. Καλό θα είναι πάντως αν βρεθείτε μπροστά σε κάποιο περίερφο εύρημα... όπως ο κυνηγός, να πράξετε όπως αυτός. Να ενημερώσετε άμεσα τις αρχές και τους αρμόδιους χωρίς άλλη σκέψη, γιατί τέτοιου είδους ευρήματα μπορεί να είναι επικίνδυνα και να βάλουν σε περιπέτειες οποιονδήποτε προσπαθήσει να ικανοποιήσει την περιέργειά του... Η ενημέρωση των αρμόδιων αρχών είναι η μοναδική κίνηση που θα πρέπει να κάνει κανείς σε παρόμοιες περιπτώσεις! 

 

mesaralive.gr  19 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα