_620_474_76.jpg)
Με την πιο τραγική είδηση ξεκινάει η εβδομάδα για την Κρήτη καθώς όπως έγινε γνωστό η 8χρονη Ευαγγελία Καστρινάκη που έδινε το δικό της αγώνα για τη ζωή και νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες σε νοσοκομείο της Αγγλίας δεν τα κατάφερε.
Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες σκορπώντας θλίψη και στους Κρητικούς που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της στηρίζοντας παράλληλα και με όποιο τρόπο μπορούσαν την οικογένεια προκειμένου το αγγελούδι να καταφέρει να ταξιδέψει στο εξωτερικό για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στην Αγγλία εξαιτίας επιπλοκών στην υγεία της, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τους δικούς της, την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη.
Η 8χρονη Ευαγγελία-Στυλιανή Καστρινάκη, από τα Χανιά, είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms.
Δείτε επίσης
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές
- Βρετανικό Μουσείο: Πιθανή μία συμφωνία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με τη μορφή «μόνιμου δανείου»
- Νυχτερινή επίθεση της Ρωσίας με drones και πυραύλους στο Κίεβο
- Μασκ-Τραμπ: πολιτικός «πόλεμος» των δύο πρώην συμμάχων
- Η «γρήγορη μόδα» βλάπτει σοβαρά το περιβάλλον