Πήγαν να γλιτώσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και ...τα είδαν όλα
Μια ανάσα δροσιάς αναζήτησαν, εν μέσω καύσωνα, πολλοί λουόμενοι στην περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου, ωστόσο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον την παραλία, όταν αυτή γέμισε λύματα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών υπέστησαν βλάβη τα ρελέ του συστήματος της ΔΕΥΑΜ στις Βαγιές με αποτέλεσμα τα βοθρολύματα να βγουν στην θάλασσα.
Δημοτικά συνεργεία έσπευσαν να αντικαταστήσουν τη βλάβη, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει και οι κολυμβητές έσπευσαν να απομακρυνθούν, μην αντέχοντας θέαμα και...οσμές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Δήμος έχει δώσει εντολή να μεταβούν στην περιοχή υπάλληλοι προκειμένου να καθαριστεί η παραλία.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μαλεβιζίου, το πρόβλημα προκλήθηκε από ΔΕΗ και την πτώση της τάση του ρεύματος στο αντλιοστάσιο που είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξει το ρελέ του συστήματος.
Στην δημοτική αρχή υπάρχει προβληματισμός, καθώς - όπως τονίζεται- πρέπει να δοθεί λύση γιατί δεν μπορεί να "ζουν με το φόβο των λυμάτων στην τουριστική αυλή του δήμου"!
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε
Σχετικά άρθρα
- “Η Παραλία” έρχεται απο τα...Μάταλα στην ΕΡΤ
- Κορονoϊός: Εκρηκτική αύξηση δείχνουν τα λύματα-Tα δεδομένα για την Κρήτη
- Ηράκλειο: Λαχτάρα για 6χρονο αγοράκι που παρασσύρθηκε απο τα ρεύματα και ΄κόντεψε να πνιγεί
- Χανιά: Μπάνιο στην παραλία με...ιδιαίτερη θέα
- Χανιά:Πήγαν για μπάνιο κι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ...πτώμα





