Έφυγαν κυνηγημένοι από τα λύματα οι λουόμενοι !

  01 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Έφυγαν κυνηγημένοι από τα λύματα οι λουόμενοι !

Πήγαν να γλιτώσουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και ...τα είδαν όλα

Μια ανάσα δροσιάς αναζήτησαν, εν μέσω καύσωνα, πολλοί λουόμενοι στην περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου, ωστόσο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον την παραλία, όταν αυτή γέμισε λύματα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών υπέστησαν βλάβη τα ρελέ του συστήματος της ΔΕΥΑΜ στις Βαγιές με αποτέλεσμα τα βοθρολύματα να βγουν στην θάλασσα. 

Δημοτικά συνεργεία έσπευσαν να αντικαταστήσουν τη βλάβη, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει και οι κολυμβητές έσπευσαν να απομακρυνθούν, μην αντέχοντας θέαμα και...οσμές. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Δήμος έχει δώσει εντολή να μεταβούν στην περιοχή υπάλληλοι προκειμένου να καθαριστεί η παραλία. 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Μαλεβιζίου, το πρόβλημα προκλήθηκε από ΔΕΗ και την πτώση της τάση του ρεύματος στο αντλιοστάσιο που είχε ως αποτέλεσμα να μην αντέξει το ρελέ του συστήματος. 

Στην δημοτική αρχή υπάρχει προβληματισμός, καθώς - όπως τονίζεται- πρέπει να δοθεί λύση γιατί δεν μπορεί να "ζουν με το φόβο των λυμάτων στην τουριστική αυλή του δήμου"!

 

cretalive.gr

 

  01 July, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα