Έχει γίνει...μόδα η κάνναβη

  08 August, 2019 ΑΡΘΡΑ
Έχει γίνει...μόδα η κάνναβη

Λαβράκι έβγαλαν οι αρχές-Αναζητούνται οι...καλλιεργητές

"Λαβράκι" έβγαλε η αστυνομία που ανακάλυψε όχι μία αλλά ...τρεις φυτείες σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου και του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή των παραπάνω Δήμων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν δύο φυτείες σε δύο διαφορετικές αγροτικές περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου και μία φυτεία σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 76 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,5 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης , αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων και αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

  08 August, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα