Δρόμος Μεσαράς:Παρέμβαση εισαγγελέα για την καθίζηση

  17 March, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δρόμος Μεσαράς:Παρέμβαση εισαγγελέα για την καθίζηση

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Ηρακλείου προκάλεσε η εκτεταμένη καθίζηση στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για τη μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί ο κάθετος άξονας.

 Η κεντρική οδική αρτηρία θα παραμείνει κλειστή έως τις 15 Μαΐου καθώς η κατολισθητική καθίζηση - λόγω και της κακοκαιρίας που προηγήθηκε - ολοένα και μεγαλώνει. 

Αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί νέα αυτοψία στο δρόμο, από τα στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και τον Γενικό Διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Γιάννη Καρνέση, ο οποίος έρχεται στην Κρήτη για να δει από κοντά τις διαστάσεις του προβλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή ο αρμόδια διεύθυνση του ΟΑΚ είχε ενημερώσει το Υπουργείο για το πρόβλημα, η έκταση του οποίου απαιτεί χρόνο για την αποκατάσταση.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το κλείσιμο του δρόμου: 

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Χιλιομετρική Θέση 26,860 της Νέας Εθνικής οδού Αγίας Βαρβάρας - Απομαρμά – Καστελίου ισχύουσες έως 15-05-2022   προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση οδοστρώματος.

Ειδικότερα διακόπτεται πλήρως η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης. 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία.

 

  17 March, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα