Διοργάνωσαν άλλη μια επιτυχημένη αιμοδοσία κι βραβεύτηκαν για την εθελοντική δράση τους!

  24 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διοργάνωσαν άλλη μια επιτυχημένη αιμοδοσία κι βραβεύτηκαν για την εθελοντική δράση τους!

Άλλη μια γιορτή εθελοντισμού διοργανώθηκε σήμερα στο Τυμπάκι,με τη σφραγίδα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν για μια ακόμα φορά λίγα λεπτά απο το χρόνο για  να προσφέρουν με το αίμα τους ανάσα ζωής σε όσους εχουν ανάγκη,αποδεικνύοντας ξανά ότι ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τυμπακιανού.. DNA

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του  διοργάνωσε άλλη μια σπουδαία δράση με φιλανθρωπικό πρόσημο με το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω απο ενθαρρυντικό.

Πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 58  φιάλες αίματος ,ενώ επιπλέον προέκυψαν 9 νέοι δότες μυελού των οστών με την προσφορά να είναι ξανά εντυπωσιακή.

Βραβείο εθελοντισμού και...αναγνώρισης

Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανωσε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι Τυμπακιανοι, γνωστοί στην κρητική παράδοση για την κοινωνική προσφορά τους και τον εθελοντισμό, απέδειξαν για άλλη μία φορά την ευαισθησία τους ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Από την πλευρά της, η Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ αναγνωρίζοντας την προσφορά της τοπικής κοινωνίας, απένειμε βραβείο στον πολιτιστικό Σύλλογο με στόχο την ελάχιστη ηθική ανταμοιβή των Τυμπακιανων αιμοδοτών

 

  24 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ