Δίνει μάχη για τη ζωή του o Στάθης Καραταράκης - Τα νεότερα της υγείας του

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δίνει μάχη για τη ζωή του o Στάθης Καραταράκης - Τα νεότερα της υγείας του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 28χρονος ποδοσφαιριστή του Α.Ο Τυμπακίου Στάθης Καραταράκης, ο οποίος τραυματίστηκε όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ανατράπηκε όταν ο οδηγός ενός σταθμευμένου οχήματος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει επάνω της η μηχανή.

Στο δίκυκλο επέβαινε ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο 28χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Με βαση το ekriti.gr  υπεβλήθη σε δύο πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις μία το περασμένο Σάββατο και μία την Κυριακή, με τη συμμετοχή μιας ομάδας γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων,γναθοχειρουργοί, αγγειοχειρουργοί, νευροχειρουργοί και ορθοπεδικοί, όπως δήλωσε στο ekriti ο διοικητής ΠΑΓΝΗ - Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος.
Ο 29χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα όταν ο οδηγός σταθμευμένου αυτοκινήτου, άνοιξε την πόρτα του οχήματος χωρίς να δει το μηχανάκι που οδηγούσε ο Στάθης, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο φίλος και συνεπιβάτης του δικύκλου.

 

  12 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα