Διακοπές ρεύματος αυτή την εβδομάδα στη Μεσαρά

mesaralive.gr  21 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διακοπές ρεύματος αυτή την εβδομάδα στη Μεσαρά

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του Δήμου Φαιστού και του Δήμου Γόρτυνας προγραμματίζει η ΔΕΗ και γι ΄αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν από τις 8 έως τις 12 στα Κάτω Μούλια και από τις 11 μέχρι 1 στον Άγιο Θωμά στην περιοχή της οικίας Βαρουχάκη Ι. στη Γόρτυνα.

Την  Τετάρτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος στο Τυμπάκι και σε χωριά της ΔΕ Τυμπακίου. Συγκεκριμένα:

8πμ-3μμ Στο Τυμπάκι, στις περιοχές του κεντρικού δρόμου Τυμπακίου, πριν την κεντρική πλατεία, ανατολικά και βόρεια

12-3μμ Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του ελαιουργείου Σαϊτη.

12-3μμ Στο χωριό Κλήμα, στην περιοχή της αποθήκης Κοκαράκη Εμμ.

12-3μμ το χωριό Καλοχωραφίτης, στην περιοχή του θερμοκπίου Μαυρογιαννάκη και της γεώτρησης Λενακάκη

12-3μμ Στο Τυμπάκι, στη θέση Έλληνας, στην περιοχή του θερμοκηπίου Παπουτσάκη και του αρδευτικού Πετειναράκη.

Την ίδια μέρα από τις 1 το μεσημέρι μέχρι τις 3 διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΗ και στις παρακάτω περιοχές:

1μμ-3μμ Στα χωριά Γαλλιά, Μονοχώρι, Καλύβια, Βώροι, Φανερωμένη, Καλοχωραφίτης, Κισσός, Σκούρβουλα, Μαγαρικάρι, Γρηγοριά, Καμάρες, Βορίζα, Λαγολιό .Επίσης στο Τυμπάκι στις περιοχές των επιχειρήσεων Γιαννακάκη, Παπαδάκη, Σπυρπακ, θερμοκηπίου Χριστοδουλάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Την επομένη, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου προγραμματίζεται διακοπή ρεύματος από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 στο χωριό Γέργερη, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Σηφάκη Όλγας.

 

mesaralive.gr  21 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα