Δήμος Φαιστού: Miα ακόμα πρωτοβουλία με γνώμονα το περιβάλλον

  12 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Miα ακόμα πρωτοβουλία με γνώμονα το περιβάλλον

Μία ακόμα πρωτοβουλία Περιβάλλοντος διοργανώνει την επόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου ο Δήμος Φαιστού με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, του Λιμενικού Ταμείου και και την υποστήριξη του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου, κατοίκων και φορέων της περιοχής.
Στο πλαίσιο της δράσης που πρόκειται να εκκινήσει στις 10.30 το πρωί αναμένεται να καθαριστεί η ακτή, αλλά και η προβλήτα του Κόκκινου Πύργου, καθώς και να υλοποιηθούν γενικότερες δράσεις καθαριότητας στην περιοχή με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δράση υλοποιείται με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου, τον Ερασιτεχνικό και τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αλιέων Κόκκινου Πύργου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλος Τυμπακίου, αλλά και κατοίκους του οικισμού Κόκκινου Πύργου. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων προστασίας του περιβάλλοντος και πράσινων δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Φαιστού, με την συνεργασία και σημαντικότατη συμβολή κατοίκων, εθελοντών κι εκπροσώπων φορέων, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά.

 

  12 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα