Δήμος Φαιστού: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι υποψηφιότητες

  27 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι υποψηφιότητες

Πυρετώδεις οι διεργασίες στα δυο στρατόπεδα στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές του Οκτώβρη

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ο καταξιωμένος Χοροδιδάσκαλος Παραδοσιακών Κρητικών Χορών Κωστής Γεωργιλαδάκης από το Πετροκεφάλι. 

Με όνομα συνυφασμένο με την κρητική μουσικοχορευτική παράδοση και προσφορά ανεκτίμητη στον συγκεκριμένο τομέα, ο Γυμναστής Κωστής Γεωργιλαδάκης φημισμένος Χοροδιδάσκαλος, είναι πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών που κατοικεί με την οικογένεια του στο Πετροκεφάλι. Με την εξίσου άξια και δραστήρια σύζυγο του, Μαρία Γουλιελμάκη, έχουν δημιουργήσει μια παραδοσιακή κρητική οικογένεια με τεράστια αγάπη για τον πολιτισμό, τα ήθη και τις αξίες του τόπου μας, με τα παιδιά τους να βαδίζουν επάξια στα χνάρια των γονέων τους. Ο Κωστής Γεωργιλαδάκης έχει προσφέρει -και συνεχίζει να προσφέρει- πολλά στον τόπο του, διοργανώνοντας και λαμβάνοντας μέρος σε αναρίθμητες πολιτιστικές δράσεις, αλλά και έχοντας επιδιώξει και καταφέρει να βάλει τη Μεσαρά στον "χορευτικό χάρτη" της Ελλάδος και του εξωτερικού, με το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού που καταξιώθηκε σαν ένα μεγάλο πολιτισμικό γεγονός στον Δήμο Φαιστού, αποσπώντας πολλούς επαίνους.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Ο Δήμος μας είναι πραγματικά τυχερός που έχει ανθρώπους σαν τον Κωστή Γεωργιλαδάκη με λατρεία για τον τόπο του και την παράδοση του, έναν άξιο οικογενειάρχη, ταλαντούχο και ακούραστο χοροδιδάσκαλο που βαδίζει όπως και όλα τα μέλη της οικογένειας του "ντρέτα" στα ζάλα της κρητικής παράδοσης! Η προσφορά του Κωστή Γεωργιλαδάκη στον τόπο μας είναι τεράστια και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Τον ευχαριστούμε ακόμα για το ότι συμπορεύεται μαζί μας στην μεγάλη προσπάθεια για έναν Δήμο Φαιστού της προκοπής και της προόδου, όπου είναι σίγουρο ότι ο ίδιος θα συμβάλλει τα μέγιστα στον κοινό μας στόχο!". 

Όπως ανέφερε ο Κωστής Γεωργιλαδάκης:

"Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν και πιστεύουν σε αυτόν το τόπο και προσπαθούν να τον αναδείξουν και ήρθε η ώρα οι δημότες και οι δημότισσες του να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν πράγματα για το κοινό καλό. Ο Δήμος Φαιστού έχει όλες τις δυνατότητες για πολύπλευρη ανάπτυξη, ακόμα και στον πολιτισμό, κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με κοινή προσπάθεια, πάντα με σεβασμό στις παραδοσιακές μας αξίες. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μαθιουδάκη, Επικεφαλής της Παράταξης "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου" και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους για το καλό του τόπου μας!".

Γιάννης Χατζηδάκης

Ένας ακόμα, νέος σε ηλικία, δημότης Φαιστού που αποφάσισε να συμμετέχει στην μεγάλη Συμμαχία Προόδου για μια νέα εποχή στον δήμο όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ο Γιάννης Χατζηδάκης έχει ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του το Καστέλι και ενδιαφέρεται να αγωνιστεί για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες του αλλά και να διεκδικήσει έργα για τον τόπο.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Οι νέοι ηλικιακά συνδημότες μας με εργατικότητα, δυναμισμό και αγάπη για τον δήμο μας, όπως τον Γιάννη Χατζηδάκη, μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία ότι με τη συνδρομή τους και την διάθεση προσφοράς στα κοινά θα προσφέρουν στον Δήμο Φαιστού την στήριξη και την ώθηση να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά, στην πρόοδο και την ανάπτυξη!". 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Χατζηδάκης:

 "Τα χωριά του δήμου μας δεν πρέπει να παραμένουν παραμελημένα και ξεχασμένα αλλά να έχουν τη διαρκή φροντίδα που απαιτείται, με έργα και υποδομές, ώστε οι κάτοικοι τους να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και οι νέοι να μην τα εγκαταλείπουν αλλά να μένουν και να δημιουργούν σε αυτά. Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια με την Παράταξη "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, για να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο μας που αξίζει να βρει το δρόμο του στην πρόοδο και την προκοπή, με τη συνδρομή όλων μας!".

Τρείς νέες δυναμικές υποψηφιότητες

Τρεις νέες δυναμικές Υποψηφιότητες ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχουν στη μάχη των Αυτοδιοικητικών Εκλογών με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη: Ο Σπύρος Κρασαγάκης στο Τοπικό Βώρων, η Καλλιόπη Φουντουλάκη-Λιανουδάκη στο Τοπικό Σκουρβούλων και ο Μιχάλης Λεονταράκης του Μανούσου στο Τοπικό Βοριζίων. 

Ο Σπύρος Κρασαγάκης που είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι Συνταξιούχος που κατοικεί στους Βώρους έχοντας πολύ χρόνο και κυρίως πολύ διάθεση να προσφέρει στα κοινά, εστιάζοντας στα θέματα που αφορούν το χωριό όπου ζει, ένα από τα πιο παραδοσιακά της περιοχής, με πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των συνδημοτών του, έτοιμος να διεκδικήσει δυναμικά λύσεις, μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο. 

Η Καλλιόπη Φουντουλάκη-Λιανουδάκη είναι Ιδιωτική Υπάλληλος, πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που κατοικεί με την οικογένεια της στα Σκούρβουλα, θέλοντας, με την εκλογή της στο Τοπικό Συμβούλιο, να προσφέρει στο χωριό της, διεκδικώντας όσα δικαιούνται οι συγχωριανοί της που νιώθουν αδικημένοι σε έργα και υποδομές. 

Ο Αγρότης Μιχάλης Λεονταράκης είναι τρίτεκνος πατέρας που ζει με την οικογένεια του στα Βορίζια, θέλοντας να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο να στηριχθεί το χωριό του με έργα που χρειάζεται η περιοχή και οι κάτοικοι της, έτοιμος να τα διεκδικήσει μαχητικά με την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Η Παράταξη όλων των δημοτών και δημοτισσών  καλωσορίζει τρεις ακόμα δυνατές υποψηφιότητες ανθρώπων που αγαπούν και νοιάζονται το χωριό τους και το δήμο τους και προσφέρονται να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις όσα ο τόπος μας δικαιούται. Ο Δήμος Φαιστού χρειάζεται δημότες και δημότισσες όπως ο Σπύρος Κρασαγάκης, η Καλλιόπη Φουντουλάκη-Λιανουδάκη και ο Μιχάλης Λεονταράκης γιατί θέλουν να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στα κοινά για το κοινό καλό, για ένα καλύτερο παρόν για όλους μας και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, σε έναν σύγχρονο δήμο  για τη νεότερη γενιά!".

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Κρασαγάκης:

 "Ζώντας σε ένα από τα πιο ξεχωριστά χωριά, τους Βώρους, σε μια ιδιαίτερη περιοχή στον ίσκιο της Φαιστού, θέλω να δω τον τόπο όπου ζω να έχει τις υποδομές που αξίζει και είμαι έτοιμος να αφιερώσω πάρα πολύ χρόνο και όλες μου δυνάμεις στο να διεκδικήσουμε όσο περισσότερα μπορούμε, σε έργα, αναπλάσεις, λύσεις χρόνιων προβλημάτων, χωρίς άλλη χρονοτριβή!". 

Όπως ανέφερε η Καλλιόπη Φουντουλάκη-Λιανουδάκη:

 "Όλοι μας, και κυρίως η νεότερη γενιά, δικαιούμαστε έναν σύγχρονο δήμο με μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υποδομές που θα κρατούν τα νέα ζευγάρια να ζουν στα χωριά μας και όχι να τα εγκαταλείπουν. Η μεγάλη ευθύνη που αισθάνομαι απέναντι στη γενιά των παιδιών μου, μαζί με την αγάπη για το χωριό μου τα Σκούρβουλα αλλά και τον Δήμο μου στο σύνολο του, ήταν το κίνητρο να αποφασίσω να ασχοληθώ με τα κοινά!". 

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Λεονταράκης:

 "Η Παράταξη όλων των δημοτών "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου" με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, συσπειρώνει τις δυνάμεις όλων μας δίνοντας μας για πρώτη φορά την αισιοδοξία ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε το Δήμο μας μπροστά, δίνοντας μεγάλο βάρος στα χωριά μας τα οποία είναι ξεχασμένα από τους νυν Δημοτικούς Άρχοντες και ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν -και να αποκτήσουν!- όλα όσα δικαιούνται! Την αγάπη για το χωριό μου τα Βορίζια θέλω να την δείξω με έργα και είμαι έτοιμος να το πράξω, διεκδικώντας όσα ο τόπος μας χρειάζεται, μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο".

Αντώνης Σαλούστρος

Με καταγωγή από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην κρητική μουσική παράδοση -ο αείμνηστος πατέρας του Παντελής, από τα καλύτερα λαούτα της Κρήτης, χάραξε το δρόμο που ακολούθησαν με σεβασμό ο Αντώνης και ο αδερφός του Μανώλης, ως ταλαντούχοι λαγουτιέρηδες καθώς και τα παιδιά του Αντώνη  που ασχολούνται επίσης με την τέχνη της Μουσικής - ο Αντώνης Σαλούστρος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της Κρητικής Μουσικής, έχοντας σταθεί επάξια δίπλα στους Θανάση Σκορδαλό, Νίκο Μανιά, Μανώλη Κακλή, Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Μανώλη Αλεξάκη, Γιώργο Παπαδάκη, Μιχάλη Αλεφαντινό, Νίκο Γωνιανάκη, Δημήτρη & Μιχάλη Κουνάλη, τον Μάνο Πυροβολάκη τον Αλέξανδρο Παπαδάκη κ.α, ενώ κατά καιρούς έχει εμφανιστεί και με πολλούς νεότερους καλλιτέχνες. Ο Αντώνης Σαλούστρος που είναι παντρεμένος με την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Χαρά Δρακουλάκη, έχει ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του το Μορόνι, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του οποίου έχει υπάρξει Πρόεδρος.

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

"Άνθρωποι που αναδεικνύουν, σέβονται και τιμούν την Κρητική παράδοση με το ταλέντο τους και την πορεία ζωής τους, όπως ο Αντώνης Σαλούστρος, αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για τον δήμο μας στον οποίο μπορούν να προσφέρουν πολλά γιατί τον νοιάζονται, τον πονούν, τον αγαπούν πραγματικά. Γι' αυτό και η Παράταξη μας είναι υπερήφανη για την συμμετοχή του  καταξιωμένου και αγαπημένου καλλιτέχνη συνδημότη μας σε αυτήν τη μεγάλη Συμμαχία Προόδου για την προκοπή του Δήμου Φαιστού!".

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Σαλούστρος:

 "Νοιάζομαι για τον τόπο μου σημαίνει κάνω πράγματα για το χωριό μου και το δήμο μου, αγωνίζομαι να γίνουν έργα, να διορθωθούν τα στραβά, να προχωρήσουμε όλοι μπροστά αφιερώνοντας χρόνο για το καλό του τόπου δημοκρατικά, όπου Δημοκρατία σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία πολιτών, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γιατί ο τόπος μας, τόπος υπερήφανος και με πλούσια παράδοση, αξίζει τα καλύτερα, για να αναγεννηθεί και να μπορεί να κρατήσει τη νεολαία μας εκεί όπου γεννήθηκε. Θέτω τον εαυτό μου στη πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα ως υποψήφιος στο Τοπικό ψηφοδέλτιο του κοινοτικού διαμερίσματος Μορονίου, στην μεγάλη κοινή προσπάθεια με την Παράταξη "Φαιστός, Συμμαχία Προόδου", με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαθιουδάκη ο οποίος αποτελεί δύναμη, σταθερότητας και ανάπτυξη για τον τόπο μας, για να παλέψω μαζί με τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στα χωριά μας και στον Δήμο Φαιστού συνολικά!".

Τολμάμε Μαζί: Ανακοινώσεων συνέχεια με ορίζοντα Οκτωβρίου

Με την δυνατή παράταξή "Τολμάμε Μαζί", ξανά υποψήφιος ο Ιπποκράτης Σκαντζάκης από το Τυμπάκι!
Ο κύριος Ιπποκράτης Σκαντζάκης διετέλεσε αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα την τελευταία διετία στο δήμο Φαιστού. Είναι παντρεμένος με την κ. Ευαγγελία - Ζωή Χαραλαμπάκη από το Τυμπάκι και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Ασχολείται με τα αγροτικά και τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες ενώ διατελεί γραμματέας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου.
Η περιοχή μας έχει γνωρίσει θετικές αλλαγές και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη πρόοδος αφού έχουμε πλήρη χρηματοδότηση και είναι δρομολογημένα να γίνουν μεγάλα έργα. Έχουμε φτιάξει αγροτικό οδικό δίκτυο σε όλο τον δήμο Φαιστού το οποίο θα τελειοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Σίγουρα αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο ώστε να είναι αντάξιο των επαγγελματιών αγροτών για να τους εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καθημερινότητά τους, έχουμε βάλει όμως την αρχή και δεσμευόμαστε ότι θα το τελειοποιήσουμε. Έχουμε επισκευάσει αμέτρητες γεωτρήσεις και δίκτυα. Φτιάξαμε νέο δίκτυο άρδευσης 7km στην Πλουτή και τοποθετήσαμε καινούργια ρολόγια. Αντικαταστήσαμε πλήθος σωληνώσεων, ρολογιών, βατράχους και ηλεκτρολογικούς πίνακες σε γεωτρήσεις που έχρηζαν άμεσης επισκευής ενώ έχουμε ήδη χρηματοδοτήσεις και μελέτες για να κατασκευάσουμε εντελώς καινούργια δίκτυα στο δήμο Φαιστού. Το σημείο όμως στο οποίο εστιάζουμε πάρα πολύ είναι η προώθηση του έργου για την
εκτροπή του Πλατύ ποταμού και άλλα αρδευτικά έργα, για να μπορέσει να ξεδιψάσει η ύπαιθρος της Μεσσαράς και να δοθεί σημαντική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας σε όλο τον κάμπο. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε ότι μέσα έχουμε.
Ο αγροτικός τομέας είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της περιοχής μας και γι αυτό το λόγο δρομολογούμε την ενημέρωση για τις νέες τάσεις στον τομέα και την υιοθετήση βελτιστων πρακτικών που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην παραγωγή τροφίμων και στη βιώσιμη γεωργία.
Από κει και έπειτα θεωρώ ότι μπορούμε να διοργανώσουμε αρκετά φεστιβάλ αγροδιατροφής και αγροτουρισμού για την προώθηση της τοπικής παράδοσης, κουλτούρας και των προϊόντων που παράγουμε δίνοντας έμφαση και αξία στην υγιεινή διατροφή, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανάδειξη και προβολή των προϊόντων μας".
"Η απόφασή μου να θέσω εκ νέου υποψηφιότητά στις εκλογές είναι γιατί νιώθω ότι έχω ευθύνη στη συνέχιση του έργου που ξεκινήσαμε με αυτήν τη δημοτική αρχή. Με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια θέλω να συνεχίσω το έργο αυτής της αποστολής. Το έργο δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Δεσμεύομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προχωρήσουμε μπροστά για την δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.
Ο δήμαρχος μας και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", έχει δείξει την ικανότητα του και συνεχίζει να είναι φωνή και δύναμη για όλους μας. Είχα μία άψογη συνεργασία μαζί του, τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί είναι από τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της Αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας.
Ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα είμαι αντάξιος της ψήφου σας".
 

Ειρήνη Μαράκη

Η κυρία Μαράκη, είναι μία γυναίκα υπερδραστήρια, με πλούσια εθελοντική και κοινωνική δράση στον πολιτισμό αλλά και στην εκπαίδευση. Είναι παντρεμένη με τον κύριο Ιωάννη Χριστοδουλάκη και κατοικούν μόνιμα στο Τυμπάκι.
Έχει σπουδάσει στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπηρέτησε με συνέπεια και υπευθυνότητα όλα τα χρόνια της θητείας της ως καθηγήτρια φιλόλογος ενώ συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία ως διευθύντρια στο νεοσύστατο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Τυμπακίου.
Διετέλεσε επί 8 χρόνια γραμματέας του πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου και για μία τετραετία γραμματέας του Πρότυπου Συλλόγου Γυναικών Τυμπακίου. Επί δύο έτη υπήρξε γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Φαιστού. Την καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και στον κοινό μας αγώνα για ένα δήμο πρότυπο ευημερίας, ανάπτυξης και πολιτισμού.
"Η αγάπη μου για τα κοινά και για τον τόπο μου, με οδήγησε να πάρω την απόφαση να κατέβω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για να προσφέρω την βοήθεια και την αφοσίωση μου στο δήμο και στην πολύπλευρη ανάπτυξη του.
Δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για το καλό του τόπου μου. Είμαι πρόθυμη να δώσω το χρόνο, την ενέργεια και τις ιδέες μου για να δω την περιοχή μου να ακμάζει και να προοδεύει. Ο δήμαρχός μας, κ Γρηγόρης Νικολιδάκης είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ανάπτυξη της περιοχής μας και μέσα από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να επιτύχει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις. Ο Δήμαρχος κύριος Νικολιδάκης και εκ νέου υποψήφιος, δείχνει όχι μόνο την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις αλλά και την ευαισθησία του προς τις ανάγκες της περιοχής και της κοινότητάς μας. Το κύριο χαρακτηριστικό του, που με έκανε να πω το Ναι στην πρόταση του και να κατέβω στις εκλογές, είναι η ικανότητά του για συνεργασία.
Μέσα από την εμπειρία μου ως εκπαιδευτικός, γνωρίζω πολύ καλά ό,τι πηγαίνει μπροστά όποιος μαθαίνει να ακούει και να συνεργάζεται. Η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής μας εξέλιξης και της μελλοντικής μας ευημερίας, την έχω υπηρετήσει για 35 συναπτά έτη και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι εκείνη που φωτίζει το δρόμο προς τη γνώση, την καινοτομία και την κριτική σκέψη. Για αυτό το λόγο η ανάπτυξη της εκπαίδευσης στην περιοχή μας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας και πρέπει να επενδύσουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και πόρους.
Δεσμεύομαι να εργαστώ ακατάπαυστα για να αξίζω την ψήφο σας".
 

Κατερίνα Αρχοντάκη


Η Κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη έχει καταγωγή από τα Βορίζια αλλά είναι παντρεμένη με τον κύριο Μπιτσακάκη Φραγκίσκο από το Πετροκεφάλι όπου και ζουν μόνιμα έχοντας αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.
Η κυρία Αρχοντάκη ασχολείται με την μελισσοκομία, που είναι το κύριο επάγγελμα του συζύγου της, είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος ευχάριστος και συνεργάσιμος χαρακτήρας που σε κάθε της κουβέντα την χαρακτηρίζει η αλήθεια και η συνέπεια.
"Η αγάπη για τον τόπο μου καθώς και η διάθεση μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου, με ώθησαν να πάρω την απόφαση να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές, με την παράταξη Τολμάμε Μαζί και επικεφαλής τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη.
Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη για την τιμή που μου έκανε, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του. Ο δήμαρχός μας είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες, προωθεί τη συνεργασία και την ενότητα, ακούει τις ανάγκες και τις απόψεις όλων των πολιτών και η προσωπικότητά του είναι που με ενθάρρυνε να αποφασίσω να κατέβω στις εκλογές.
Κοιτάμε όλοι μπροστά με την πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον με προοπτικές για τα παιδιά μας. Θεωρώ ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι βιώσιμη και να συμπεριλαμβάνει όλες τις πτυχές της ζωής μας, ώστε να αφήνει ένα κληροδότημα γεμάτο περηφάνια στις νέες γενιές.
Αγαπώ τον τόπο αυτό, έχω γεννήσει και έχω αναθρέψει τρία παιδιά και η κοινωνία στο Πετροκεφάλι αξίζει τη δέουσα προσοχή, την αγάπη και το σεβασμό. Επιθυμώ να δουλέψω για να βγει μπροστά το χωριό μας, έχω μεγάλη διάθεση να προσφέρω για το κοινό καλό και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική μου προβολή.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συνυποψήφιους καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα.
Σας ευχαριστώ και περιμένω την στήριξη σας"!
 

Παπαδογιαννάκης Μάρκος

Ο κύριος Παπαδογιαννάκης, είναι παντρεμένος με την κυρία Μανιουδάκη Αικατερίνη και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Διατηρούσε μέχρι πρόσφατα επιχείρηση εστίασης στην πλατεία του Ζαρού και τώρα ασχολείται με τα αγροτοκτηνοτροφικά και τις εξαγωγές προϊόντων. Ο κύριος Παπαδογιαννάκης είναι γιος του πολύ δραστήριου Μάνου Παπαδογιαννάκη, πρόεδρου στο Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, με σπουδαία προσφορά στα κοινωνικά δρώμενα, στην παράδοση και στον πολιτισμό του τόπου μας.
Ο κύριος Μάρκος Παπαδογιαννάκης είναι αντιπρόεδρος της ποδόσφαιρικής ομάδας Ζαρού και μέλος στο Μορφωτικό Σύλλογο Ζαρού. Είναι άνθρωπος με αναπτυγμένη εξωστρέφεια για αυτό και θέλει να ασχοληθεί πάρα πολύ με το κομμάτι του τουρισμού, την ανάδειξη του χωριού του, την τοπική παράδοση, τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το χωριό του και τους συγχωριανούς του.
"Στηρίζω το Δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί έχω δει το έργο του και γνωρίζω τι άλλα έργα πρόκειται να ακολουθήσουν. Οι εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις και οι μελέτες που έχουν γίνει από τον Δήμο Φαιστού και τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τα καλντερίμια στο Ζαρό, είναι ήδη γεγονός. Το χωριό έχει ήδη ομορφύνει έχει καλλωπιστεί.
Το χωριό μας μπορεί να αναδειχθεί σε περιπατητικό προορισμό με τα μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια που διαθέτει η πάνω ρίζα, από το Αόρι μέχρι τα καλντερίμια. Και να το συνδυάσουμε με την ανάδειξη των πολιτιστικών, ιστορικών στοιχείων που έχει η περιοχή μας με σκοπό και να το εντάξουμε σε δίκτυα σύγχρονων πιστοποιημένων διεθνώς μονοπατιών. Κάτι τέτοιο, αυτόματα θα φέρει οικονομικά οφέλη για το χωριό μας, τους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους αλλά και την ευρύτερη περιοχή.
Με πυξίδα την ηθική, την αξιοπρέπεια και την αγάπη για τον τόπο μου, πορεύομαι και στηρίζω τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε την κοινότητά μας και μέσα από την ενεργό δράση να προβάλλουμε τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες του χωριού μας, τον φυσικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό πλούτο που έχει ο Ζαρός. Είμαι υπερήφανος για το χωριό μου και σας καλώ να με στηρίξετε. Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ και να είμαι αντάξιος της ψήφου σας.
 

Καλεμάκη Ευαγγελία


Η κυρία Καλεμάκη, είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Ηρακλείου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και εργάζεται ως λογίστρια.
Είναι παντρεμένη με τον κύριο Αλεξάκη Γιώργο από τον Ζαρό, ο οποίος είναι χειριστής μηχανημάτων έργου και έχουν μαζί δύο παιδιά.
Η κυρία Καλεμάκη είναι μία νέα μαμά η οποία θέλει να δει τον τόπο της να αναπτύσσεται και να ευημερεί, γιατί όπως η ίδια λέει είναι ο τόπος που έχει επιλέξει να δημιουργήσει οικογένεια. "Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον δήμαρχο κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί έχω δει το έργο που έχει κάνει την τελευταία τετραετία, έχω δει ότι νοιάζεται για τον τόπο μας και εργάζεται σκληρά για να τον κάνει καλύτερο. Είναι άνθρωπος καταρχάς ευγενικός, εύκολα προσβάσιμος, φιλικός, έχει ανοιχτά αυτιά, ακούει τις ανάγκες του κόσμου και είναι συνεννοήσιμος. Ειλικρινά θεωρώ ότι είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτή τη θέση. Θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω προσωπικά σε αυτή την προσπάθεια και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την περιοχή μου και τον τόπο μου, ειδικά για τα Καπαριανά, στα οποία έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και τώρα ανατρέφω τα παιδιά μου. Με προσωπική προσπάθεια, έχοντας ως κίνητρο ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας όλοι μαζί μπορούμε να δούμε τον τόπο μας να ανθίζει. Ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.
 

Δυνατές προσθήκες απο το Ζαρό!

Τρεις νέοι άνθρωποι που νοιάζονται για την περιοχή τους και θέλουν να συμβάλουν στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της κοινότητάς τους, από την προώθηση της τοπικής οικονομίας μέχρι την υποστήριξη της εκπαίδευσης και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Είναι νέοι άνθρωποι με οικογένεια, εργατικοί, με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσωπικής προσφοράς. Επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπου μας, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας "Τολμάμε Μαζί" γιατί οι άνθρωποι που έχουν σχέδια και όραμα πρέπει να τολμήσουν και να το διεκδικήσουν.
Ο κύριος Αλεξάκης Γιώργος από τον Ζαρό είναι παντρεμένος με την κυρία Καργάκη Αφροδίτη του Νικολάου και έχουν μαζί επτά παιδιά.
Ο κύριος Αλεξάκης είναι οικοδόμος και η γυναίκα του απασχολείται με την ανατροφή των παιδιών τους. Είναι ένας άνθρωπος ενεργός και δραστήριος πολίτης, βιοπαλαιστής, αρωγός σε όλα και βοηθάει όπου υπάρχει ανάγκη.
"Είναι η πρώτη φορά που δηλώνω υποψηφιότητα στις εκλογές και αποφάσισα να είμαι ένας εκ των υποψηφίων γιατί με έχει κερδίσει πάρα πολύ η προσωπικότητά του κυρίου Νικολιδάκη. Εμπιστεύομαι το Δήμαρχο μας και εκ νέου υποψήφιος κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη. Γνωρίζω το σκληρό αγώνα που έχει δώσει 4 χρόνια τώρα, έχει προωθήσει τη χρηματοδότηση πολλών έργων της περιοχής και αυτό μας ενθαρρύνει όλους να δράσουμε για το κοινό καλό. Θα ήθελα να με στηρίξετε για να τον βοηθήσω και να κάνουμε τη διαφορά που επιδιώκουμε".
Ο κύριος Μανώλης (Γεωργίου) Τσικριτσάκης είναι γέννημα-θρέμμα Ζαριανός, παντρεμένος με την κυρία Μαρία Τιτομιχελάκη από την Αγία Βαρβάρα, κοινωνική λειτουργό στο επάγγελμα και έχουν μαζί δύο παιδιά. Ο κύριος Μανώλης Τσικριτσάκης είναι ελαιουργός, διατηρεί με την οικογένεια του εργοστάσιο στον Ζαρό και ασχολείται επίσης και με την μελισσοκομία.
Είναι νέος άνθρωπος, πολύ εργατικός, δραστήριος, αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ο οποίος βοηθάει τον τόπο του όπως μπορεί.Έχει επιλέξει να μεγαλώσει την οικογένειά του στο Ζαρό, το χωριό που ανέθρεψε και εκείνον. "Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να αναβαθμιστεί η κοινότητά μας και να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας. Να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον γεμάτο ευκαιρίες και προοπτικές και για εμάς αλλά και για τις νέες γενιές. Εκφράζω τη στήριξή μου στον επικεφαλής της παράταξης Τολμάμε Μαζί κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί είναι άνθρωπος καταρχάς συνεργάσιμος, δημιουργικός, δίκαιος, έχει προοδευτικό μυαλό και δουλεύει με αφοσίωση. Έχει δρομολογήσει πολλά έργα τα οποία ήδη έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται. Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να στηρίξουμε το όραμα του δημάρχου και να τον βοηθήσουμε στη διεκδίκηση ενός καλύτερου Δήμου.
Ο κύριος Ματθαίος Πετράκης (Γκούγκος)του Δημητρίου, είναι ελεύθερος επαγγελματίας από το Μορόνι, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Ζαρού. Έχει διατελέσει πρόεδρος πολιτιστικών συλλόγων και έχει πλούσια εθελοντική και πολιτιστική δράση. Νοιάζεται για την κοινωνία, τους συγχωριανούς του και προσφέρει τη βοήθειά του για να εξυπηρετήσει όσες περισσότερες ανάγκες μπορεί. "Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη γιατί δικαίως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Όποτε και αν χρειάστηκα εγώ ο ίδιος ή η περιοχή μου βοήθεια, την προσέφερε απλόχερα. Έτσι και εγώ με τη σειρά μου, θέλω να τον στηρίξω να εκλεγεί εκ νέου και να προσπαθήσω μαζί του για να προσφέρουμε το καλύτερο για την ευημερία του τόπου.
 

Φραγκιαδουλάκη-Βογιατζάκη Ιωάννα


Η κυρία Φραγκιαδουλάκη Άννα με καταγωγή από τον Ρουφά, εργάζεται ως βοηθός μικροβιολόγου τα τελευταία 37 χρόνια στο μικροβιολογικό εργαστήριο του κέντρου υγείας Μοιρών. Είναι παντρεμένη με τον κύριο Βογιατζάκη Γεώργιο, ο οποίος για πολλά χρόνια είχε διατελέσει Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Μοιρών, έχουν μαζί δύο παιδιά και ζουν μόνιμα στο Τυμπάκι.
Η κυρία Φραγκιαδουλάκη, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος και με μεγάλη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες της. Πολύ εξυπηρετική, αξιόλογη, ευχάριστη και ευγενική, διατίθεται να συμβάλλει τα μέγιστα για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης, ευημερίας και πολιτισμού.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη για την πρότασή του να συμμετέχω το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί".
Έχω δει την αλλαγή που γίνεται στο δήμο μας και γνωρίζω ότι προγραμματίζονται περισσότερα έργα στα οποία θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω για την ανάπτυξη του δήμου μας. Μου αρέσει η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εργατικότητα. Πιστεύω ότι με ενεργή συμμετοχή στα κοινά μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε μία κοινότητα που θα λειτουργεί σαν μία μεγάλη οικογένεια όπου η αλληλεγγύη και η συνεργασία θα είναι οι κυρίαρχες αξίες. Θεωρώ ότι μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά και θα είμαστε ικανοί να βρούμε λύσεις για να βελτιωθεί η ζωή όλων μας, ακόμα και η ζωή των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.
"Αγαπητοί φίλοι και φίλες η πρόκληση είναι μεγάλη αλλά με αποφασιστικότητα, συνεργασία και αγάπη για την κοινότητά μας μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.
Η ψήφος σας, είναι η εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ ακατάπαυστα για να την αξίζω".
 

 

  27 August, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα