
mesaralive.gr
«Η πολιτική εξαπάτηση της δεύτερης φοράς Αριστερής Κυβέρνησης, σε όλο της μεγαλείο.
Αφού πρώτα έταξε ισοδύναμα μέτρα, για να υφαρπάξει την ψήφο των αγροτών, επανέρχεται με αναλγησία εξαπατώντας πάλι όλη την κοινωνία, κάθε επαγγελματικό κλάδο και τους αγρότες με την χαρακτηριστική αριστερή ανακολουθία, ανευθυνότητά και αναλγησία της.
Τα βαριά φορολογικά μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση για τους αγρότες θα οδηγήσουν στην κατάρρευση της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας μας και θα αποτελειώσουν τους Έλληνες αγρότες.
Ως Νέα Δημοκρατία αδυνατούμε να ψηφίσουμε μέτρα που είχαμε αποτρέψει και έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με την καταστροφική διαπραγμάτευση και την κάκιστη συμφωνία του».

Δείτε επίσης
- Επάνοδος πληρωμών μετά την παύση λόγω έρευνας σε ΟΠΕΚΕΠΕ πιθανή η Τρίτη για τα παλιά βιολογικά 2024
- Βιολογική παραγωγή: Ξεκινούν έλεγχοι για τις πιστοποιήσεις -Xιλιάδες αποσύρθηκαν οικειοθελώς
- Eκβιασμοί και ισορροπίες κρατούν ζωντανή τη συντεχνία του ΟΣΔΕ και δυσκολεύουν τις πληρωμές αγροτών
- Eλαιόλαδο: Ανατροπή δεδομένων για τιμές και παραγωγή
- ΟΠΕΚΕΠΕ:Ξεκίνησαν οι έρευνες της task force για τις παράνομες επιδοτήσεις