Δεντρόσπιτα, ξυλόσπιτα, γιούρτες και άλλα ξεχωριστά Airbnb μέσα στην ελληνική φύση

https://www.travel.gr/  15 January, 2024 ΑΡΘΡΑ
Δεντρόσπιτα, ξυλόσπιτα, γιούρτες και άλλα ξεχωριστά Airbnb μέσα στην ελληνική φύση

Η ομορφιά της ελληνικής φύσης είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χώρας μας. Ένας εξαιρετικός τρόπος για όσους θέλουν να την απολαύσουν από πολύ κοντά, είναι τα καταλύματα του συγκεκριμένου αφιερώματος. Διατίθενται στην πλατφόρμα της Airbnb και ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Δεντρόσπιτα πάνω σε κορμούς, ξυλόσπιτα στην εξοχή, σκηνές που συνδυάζουν παραδοσιακά και φουτουριστικά στοιχεία.

Αν είστε από εκείνους που η εμπειρία της διαμονής είναι εξίσου σημαντική με τον προορισμό και αναζητάτε ένα εναλλακτικό κατάλυμα, τότε αξίζει να αντλήσετε έμπνευση από τις προτάσεις που ακολουθούν. Η επιλογή ενός τέτοιου Airbnb είναι οικονομική υπόθεση και σίγουρα θα αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε σε αυτό.

Ένα τριγωνικό σαλέ στα Τζουμέρκα

Αν σκοπεύετε -κυριολεκτικά- να αποσυνδεθείτε από τον κόσμο και να χαλαρώσετε, αυτός είναι ο κατάλληλος χώρος για εσάς. Άνετο και κομψό σαλέ σε πολύ καλή τοποθεσία. Το κατάλυμα με το τριγωνικό σχήμα και την cosy ξύλινη επένδυση είναι η ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή μια μικρή παρέα, καθώς βρίσκεται στη μέση ενός παρθένου φυσικού τοπίου που γεμίζει χρώματα ανάλογα με την κάθε εποχή του χρόνου.

Ένα τριγωνικό σαλέ στα Τζουμέρκα/Photo: Airbnb

Ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείτε να επισκεφθείτε, κατόπιν αιτήματος, και μια κοντινή σάουνα που είναι σίγουρο ότι θα συμπληρώσει τις διακοπές σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα που δικαίως χαρακτηρίζει το ίδιο το Airbnb ως «κρυμμένο διαμάντι».

Στο σαλέ θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαμονή ενώ την ίδια στιγμή θα νιώθετε ότι έχετε φτάσει όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται. Το κατάλυμα βρίσκεται στο μικρό χωριό Κτιστάδες, ακριβώς δίπλα στο χωριό Πράμαντα -είναι το κεφαλοχώρι της περιοχής και εκεί θα βρείτε ό,τι ψάχνετε.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα– Από 41 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Διαβάστε την συνέχεια εδω

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

https://www.travel.gr/  15 January, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα