Δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Δεικτάκης...

  01 December, 2019 ΑΡΘΡΑ
Δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Δεικτάκης...

Έπαθε ανακοπή στο γήπεδο

Δεν τα κατάφερε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ ο οποίος εισήλθε στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ στις 7:30 το πρωί της Κυριακής (1/1) μετά από μάχη που έδωσε για την ζωή. Είχε εισέλθει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ύστερα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο πριν τον αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, το Γεντί Κουλέ «πάγωσε» καθώς ο πρώην ηρακλειώτης βουλευτής, Γιώργος Δεικτάκης, που είχε πάει στο γήπεδο και ήταν στη Θύρα 9 στα επίσημα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια άλλων.

 

Διασώστες έτρεξαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ εκτός γηπέδου για να πάει στο νοσοκομείο, μέσα σε χειροκροτήματα από την κερκίδα.

Από την πρώτη στιγμή «έπεσαν» πάνω του διασώστες και γιατροί, του έγινε ΚΑΡΠΑ, ενώ για αρκετή ώρα σύμφωνα με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου κ. Ιωάννη Τασόπουλο, οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε ιστορικό με την καρδιά του, ενώ πριν από έναν μήνα μάλιστα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

  01 December, 2019 ΑΡΘΡΑ