
Είχε σκοτωθεί από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε φάκελο αλληλογραφίας
Τρισάγιο στη μνήμη του ταξίαρχου Γεωργίου Βασιλάκη τελέστηκε χθες το πρωί, στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος φέρει και το όνομά του.
Ο αείμνηστος ταξίαρχος έχασε τη ζωή του στις 24 Ιουνίου 2010, από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί σε φάκελο αλληλογραφίας και εξερράγη στο γραφείο του.
Στο τρισάγιο παρέστησαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, o αναπληρωτής γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος και ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Καπάκης.
Επίσης, παρόντες ήταν ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η προϊσταμένη Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, οι προϊστάμενοι των Κλάδων, οι διευθυντές των Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αστυνομικό προσωπικό.
Πηγή newsbeast.gr
Δείτε επίσης
- Βρετανικό Μουσείο: Πιθανή μία συμφωνία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με τη μορφή «μόνιμου δανείου»
- Νυχτερινή επίθεση της Ρωσίας με drones και πυραύλους στο Κίεβο
- Μασκ-Τραμπ: πολιτικός «πόλεμος» των δύο πρώην συμμάχων
- Η «γρήγορη μόδα» βλάπτει σοβαρά το περιβάλλον
- Νέο πλήγμα στη Ρωσία: Η Ουκρανία χτύπησε ξανά τη γέφυρα της Κριμαίας με υποβρύχια εκρηκτικά