Δεμένη με σχοινιά και αιμόφυρτη εντoπίστηκε καρέτα-καρέτα στον Τσούτσουρα Ηράκλειο

Η χελώνα βρέθηκε αιμόφυρτη πάνω στο μόλο του μικρού λιμανιού της περιοχής με ένα σχοινί σφιχτά περασμένο στον λαιμό, ενώ δεμένο με σχοινί ήταν και το πόδι της
Η αποτρόπαιη εικόνα μια γεμάτης αίματα νεκρής χελώνας η οποία βρέθηκε δεμένη με σχοινιά στην περιοχή του Τσούτσουρα στο Ηράκλειο, προκαλεί ερωτήματα για το αν τελικά ο θάνατός της οφείλεται σε εσκεμμένη πράξη κάποιου ασυνείδητου.
Η άτυχη χελώνα βρέθηκε αιμόφυρτη πάνω στο μόλο του μικρού λιμανιού της περιοχής με ένα σχοινί σφιχτά περασμένο στον λαιμό, ενώ δεμένο με σχοινί ήταν και το πόδι της.
Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες η χελώνα δεν έφερε χτύπημα που να δείχνει ότι είχε σκοτωθεί από ατύχημα από κάποια προπέλα. Αντίθετα φαίνεται ότι την είχαν σύρει στην προβλήτα αφού πρώτα την είχαν δέσει από το λαιμό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και από το πόδι.
Πηγή: flashnews.gr/protothema.gr
Δείτε επίσης
- Π.Σ Τυμπακίου: Πρεμιέρα σήμερα για το τουρνουά Beach Volley στην Καταλυκή
- ΔΕΥΑ Φαιστού: σε λειτουργία νέα ψηφιακή εφαρμογή ενημέρωσης για την κατανάλωση του υδρομέτρου σας
- Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Soccer στον Κόκκινο Πύργο με νικητές τους Drink Team
- Δήμος Φαιστού: επιπλέον πινακίδες οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση κινδύνου
- Αρχελών: Πρώτα χελωνάκια και στην Κρήτη!