Δ.Σ. Φαιστού… παραλειπόμενα !

φωτο:mesaralive.gr
Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον κ. Αρμουτάκη, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνοντας λόγο για έλλειψη ευελιξίας και δυσκολία στον τρόπο διαχείρισης του δήμου, το λόγο έλαβε ο κ. Νίκος Καργάκης.
Ο κ.Καργάκης τόνισε ότι “η ενημέρωση για τους όρους σύναψης του δανείου πρέπει να είναι έγκυροι, ώστε τα μέλη του συμβουλίου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα”. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι “και το 2016 ο προϋπολογισμός δεν θα είναι ισοσκελισμένος”.
Στη συνέχεια, ο κ. Γιάννης Φασομυτάκης έθεσε το ερώτημα-ανησυχία “γιατί να πάρουμε δάνειο και να χρεώσουμε περαιτέρω το Δήμο”.
Κλείνοντας o κ. Χαρίλαος Κοκαράκης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε με σκεπτικό ύφος απευθυνόμενος στο δήμαρχο, “πως οι προηγούμενοι με δώδεκα εκατομμύρια ευρώ χρέη έκλειναν προϋπολογισμό και εσείς με μόλις τρία εκατομμύρια ευρώ δεν μπορείτε;”.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν είσοδος για τους δημότες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι