Δ.Σ. Φαιστού… παραλειπόμενα !

φωτο:mesaralive.gr
Αμέσως μετά την ενημέρωση από τον κ. Αρμουτάκη, ο οποίος άφησε υπαινιγμούς για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνοντας λόγο για έλλειψη ευελιξίας και δυσκολία στον τρόπο διαχείρισης του δήμου, το λόγο έλαβε ο κ. Νίκος Καργάκης.
Ο κ.Καργάκης τόνισε ότι “η ενημέρωση για τους όρους σύναψης του δανείου πρέπει να είναι έγκυροι, ώστε τα μέλη του συμβουλίου να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα”. Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι “και το 2016 ο προϋπολογισμός δεν θα είναι ισοσκελισμένος”.
Στη συνέχεια, ο κ. Γιάννης Φασομυτάκης έθεσε το ερώτημα-ανησυχία “γιατί να πάρουμε δάνειο και να χρεώσουμε περαιτέρω το Δήμο”.
Κλείνοντας o κ. Χαρίλαος Κοκαράκης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκε με σκεπτικό ύφος απευθυνόμενος στο δήμαρχο, “πως οι προηγούμενοι με δώδεκα εκατομμύρια ευρώ χρέη έκλειναν προϋπολογισμό και εσείς με μόλις τρία εκατομμύρια ευρώ δεν μπορείτε;”.
Δείτε επίσης
- Ένα ξεχωριστό μουσικό project από τη Σχολή «Μαέστρο» και τον Μιχάλη Μαρακομιχελάκη
- Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα στη Μεσαρά
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: αυλαία των αθλητικών του εκδηλώσεων με τη λήξη του Beach volley
- Πνευματικό Κέντρο Ζαρού: η μουσικοθεατρική αφήγηση «Ελένη» την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025
- Εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Φαιστού
Σχετικά άρθρα
- Εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Φαιστού
- Δήμος Φαιστού: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ΚΔΑΠμεΑ στο Κλήμα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού