Cpt Μιχάλης Πετειναράκης – Πλοίαρχος «Mykonos Palace» (Βίντεο Συνέντευξη)

arxipelagos.gr  17 January, 2019 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Cpt Μιχάλης Πετειναράκης – Πλοίαρχος «Mykonos Palace» (Βίντεο Συνέντευξη)

Η πρώτη του πλοιαρχία στο μεγαλύτερο πλοίο των Χανίων

Τον γνωρίσαμε σε ένα ταξίδι μετ’επιστροφής με το High Speed Ferry «Mykonos Palace» από Πειραιά για Χανιά και είχαμε την ευκαιρία  μέσα από συζητήσεις που κάναμε, να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο Πλοίαρχο της ακτοπλοΐας μας, Cpt Μιχάλη Πετειναράκη.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η πρώτη του πλοιαρχία συνέβη στο μεγαλύτερο πλοίο του Πειραιά (μαζί με τα αδελφά «Knossos & Festos Palace») με μόλις 214 μέτρα μήκος και 26,40 μέτρα πλάτος, ενώ οι προδιαγραφές και οι δυνατότητες του πλοίου το κατατάσσουν στα καλύτερα της Μεσογείου.

Έχοντας όμως αξιόλογη προϋπηρεσία ως Αξιωματικός γέφυρας για αρκετά χρόνια σε πλοία της άγονης γραμμής, με προβληματικά έως ανύπαρκτα λιμάνια με όλους τους καιρούς, ο Καπτά Μιχάλης μαθήτευσε δίπλα σε σπουδαίους Καπετάνιους – Δασκάλους και έτσι κατάφερε να λάβει το «βάπτισμα του πυρός» ως Πλοίαρχος στο «Mykonos Palace», με τη διοίκηση των Μινωικών Γραμμών να του εμπιστεύεται το νεότερο πλοίο της στην ακτοπλοΐα.

Έτσι λοιπόν στις 2 Σεπτεμβρίου 2018 ανέλαβε για πρώτη φορά καθήκοντα ως Πλοίαρχος στο High Speed Ferry «Mykonos Palace» στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά.

Του ευχόμαστε μια λαμπρή σταδιοδρομία, με καλά ταξίδια πάντα σε ήρεμες θάλασσες!

 

arxipelagos.gr  17 January, 2019 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα