Χωρίς δρομολόγια υπεραστικού ΚΤΕΛ κινδυνεύει να μείνει το Ηράκλειο!

  19 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Χωρίς δρομολόγια υπεραστικού ΚΤΕΛ κινδυνεύει να μείνει το Ηράκλειο!

Σε απελπιστική κίνηση βρίσκεται το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου, το οποίο σκέφτεται σοβαρά να αναστείλλει τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μείωση στις εισπράξεις του ΚΤΕΛ έχουν μειωθεί κατά 85%, μια εξέλιξη που αποτελεί... ταφόπλακα για τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εξυπηρετούνται κατά κύριο λόγο μόνο μαθητές, αφού ο κορωνοϊός εχει δώσει καίριο «χτύπημα» στο υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Και τα μηνύματα δεν είναι καθόλου για το άμεσο μέλλον, με δεδομένη και την κατάσταση στον Τουρισμό της Κρήτης. Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Χαχλιούτης μιλώντας στο newshub.gr περιέγραψε με τον πιο «μελανό» τρόπο την κατάσταση στο υπεραστικό ΚΤΕΛ και τα... ακινητοποιημένα λεωφορεία.

«Είναι το πιο πιθανό ενδεχόμενο να σταματήσουμε τα δρομολόγια εντελώς σται 10 Ιουλιου. Η κατάσταση ειναι τραγική και δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο με τη στήριξη του κράτους», τονίζει ο κ. Χαχλιούτης

Σημειώνεται ότι η ίδια εικόνα υπαρχει και στους άλλους νομούς της Κρήτης. Οι οδηγοί του υπεραστικού ΚΤΕΛ έχουν μια ελπίδα ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει λίγο προς το καλύτερο με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, όμως με όσα ακούγονται και πολύ περισσότερο με τα μηνύματα από τους ξενοδόχους και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, κάτι τέτοιο ως ενδεχόμενο, φαντάζει απίθανο...

 

newshub.gr

 

  19 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ