Χρειάστηκε 90 ώρες για να κάνει 1 εκατ. κουκίδες σε ένα χαρτί – Το αποτέλεσμα συγκλονιστικό!!

  07 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Χρειάστηκε 90 ώρες για να κάνει 1 εκατ. κουκίδες σε ένα χαρτί – Το αποτέλεσμα συγκλονιστικό!!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε ένα από τα εκπληκτικά έργα τέχνης που δημιουργεί ο γάλλος καλλιτέχνης David Bayo, πάνω σε ένα χαρτί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο.

Ο καλλιτέχνης David Bayo χρειάστηκε συνολικά 90 ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς έπρεπε να κάνει συνολικά πάνω από 1.000.000 κουκίδες. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι ένα έργο που απαιτούσε μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια. Όταν, όμως, τελείωσε, θα δείτε ότι εμφανίζεται το πρόσωπο μιας γοητευτικής γυναίκας με φόντο μια έπαυλη!

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Νταβίτ Μπαγιό (David Bayo) είναι αυτοδίδακτος, με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας, και περνάει εκατοντάδες ώρες δημιουργώντας για παράδειγμα ένα πορτρέτο. Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι δεν είχε κάνει κάποιο σχέδιο προηγουμένως, εκτός από μια ελαφρά γραμμή με μολύβι για να τον καθοδηγεί.

Όπως λέει του αρέσει να εξερευνά «διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων και των μέσων, αλλά έχοντας κατά νου το αληθινό πάθος μου για πορτρέτα.

Όπως περιγράφει ο Bayo μπορεί να περάσει εκατοντάδες ώρες σε ένα κομμάτι «κτίζοντας στρώματα και προσπαθώντας να επικεντρωθώ σε αυτό το ιδιαίτερο βλέμμα που μου αρέσει πραγματικά».

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί έργα ζωγραφικής και σχεδίων χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών. Όπως επισημαίνει o Bayo, «η υπομονή και η αφοσίωση είναι το κλειδί για να κυριαρχήσω σε αυτές τις τεχνικές».

 

  07 April, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ