Χαροπαλευει στην εντατική 14χρονος μετά απο σοβαρό τροχαίο

  28 January, 2020 ΑΡΘΡΑ
Χαροπαλευει στην εντατική 14χρονος μετά απο σοβαρό τροχαίο

Ο έφηβος οδηγούσε ποδήλατο με μηχανή δικύκλου

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 14χρονου μαθητή γυμνασίου, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα την περασμένη Κυριακή, σε τροχαίο ατύχημα, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο άτυχος έφηβος, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι του, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στις Πίσιδες Αγίου Νικολάου. Ο 14χρονος μαθητής από το Καλό Χωριό Μεραμβέλλου επέβαινε σε ποδήλατο, το οποίο είχε μετατραπεί –με αυτοσχέδιο τρόπο- σε μοτοποδήλατο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ποδήλατο που οδηγούσε ο νεαρός είχε τοποθετηθεί μηχανή δικύκλου.Όπως επεσήμανε προ ημερών στο neakriti.gr, ο διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου, κ. Πέτρος Ζερβάκης «είχε τοποθετηθεί κινητήρας στο ποδήλατο και είχε μετατραπεί σε μοτοποδήλατο».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Ζερβάκη, «ο έφηβος εξετράπη της πορείας του στις Πίσιδες Αγίου Νικολάου. Το μοτοποδήλατο κρατήθηκε από την Τροχαία για να εξεταστεί από το Μηχανολογικό και για το θέμα σχηματίστηκε δικογραφία».

Οι κάτοικοι του Καλού Χωριού παραμένουν «μουδιασμένοι» από τον σοβαρό τραυματισμό του ανηλίκου. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία αναμένει με αγωνία να ακούσει ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του 14χρονου, ο οποίος είναι μάλιστα μοναχοπαίδι.

 

  28 January, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα