Βurger ψαριού

argiro.gr  08 March, 2025 ΑΡΘΡΑ
Βurger ψαριού

Υλικά 

Για το burger ψαριού

2 ψωμάκια για burger
1 μικρό κρεμμύδι
2 αγγουράκια πίκλες και λίγη άλμη από το βάζο
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. άνηθο
2-3 σταγόνες Tabasco
Λίγες σταγόνες λεμόνι
Λίγα φύλλα σαλάτας iceberg
2 σνίτσελ μπακαλιάρου
Για το σερβίρισμα
Τέταρτα λεμονιού
Τσιπς πατάτας

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια.

Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες.

Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη έτσι ώστε να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.

Για την σάλτσα άνηθου

Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και λίγο αλάτι.

Ανακατεύουμε τα υλικά.

Για το burger ψαριού

Κόβουμε το iceberg.

Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.

Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.

Βάλτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.

Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε από επάνω το τηγανισμένο ψάρι και από πάνω τα κρεμμύδια και τις πίκλες.

Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.

Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.

Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.

Το burger ψαριού ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.

 

argiro.gr  08 March, 2025 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα