Βροχές και δυνατοί άνεμοι - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Βροχερός αναμένεται και σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίζουν να πνέουν ισχυροί.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 8 ενώ στα ανατολικά 7 με 9 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 10 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.
Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη
Νεφώσεις με βροχές, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα στις Κυκλάδες θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στα δυτικά τοπικά 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης
- ΓΣEE: 24ωρη απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητεί μείωση του χρόνου εργασίας στις 37,5 ώρες την εβδομάδα
- Δίκτυο Συλλόγων Μεσααάς: 15η Διοργάνωση Γευσιγνωσίας στις Σταβιές
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”
- Nέα δράση αιμοδοσίας στο Τυμπάκι
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου