«Βούλιαξε» από κόσμο η Φανερωμένη στο 1ο Mellon Run (Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)

Φωτο: mesaralive.gr
Ήταν πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία, αυτό που συνέβη σήμερα στη Φανερωμένη, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο έδρα του Συλλόγου Αμεα Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στην πρώτη διοργάνωση του αγώνα Mellon Run!!!!
Μεγάλοι και μικροί σε ηλικία αθλητές, περιπατητές και παιδάκια, μεγάλα ονόματα του Στίβου και της Ποδηλασίας, Παραολυμπιονίκες, ολόκληρα χωριά, σύλλογοι, οικογένειες με παιδιά στα καροτσάκια ή στην αγκαλιά των γονιών τους , όλοι μαζί έτρεξαν για ένα σκοπό!!!!!! Έτρεξαν για το «ΜΕΛΛΟΝ»!!!! Το Σύλλογο που τα τελευταία χρόνια μέσα από τη δράση του στη Μεσαρά έχει ανοίξει δρόμους για τα ΑμεΑ του Νότου με την υλοποίηση προγραμμάτων, τη συμμετοχή μελών του σε αθλητικά δρώμενα και καλλιτεχνικές δράσεις. Το Σύλλογο στου οποίου το κάλεσμα, για το 1ο Mellon Run, ανταποκρίθηκε ολόκληρη η Μεσαρά και όχι μόνο συμμετέχοντας σε μία από τις τρεις διαδρομές, στηρίζοντας ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!
Παρόντες εκπρόσωποι του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας, εκπρόσωποι από τα Τοπικά Συμβούλια των χωριών της ευρύτερης περιοχής, αλλά και από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου Φαιστού!!!!
















Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με αφορμή το τέλος της σειρας ” Η Παραλία”
- H ιστορία του Ξωπατέρα και η τοπική κρητική μνήμη
- Τυμπάκι: Τροχαίο με τραυματισμό στο κέντρο της πόλης
- Τιμάται η Παναγία η Πυργιώτισσα – Σημείο αναφοράς για το Τυμπάκι και τη Μεσαρά
- Π.Σ Τυμπακίου: Σταθερά στο δρόμο του εθελοντισμού με νέα παράλληλη δράση