Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς! Απέκλεισε τον Φέντερερ

  20 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς! Απέκλεισε τον Φέντερερ

Δεν έχει "ταβάνι" ο Έλληνας τενίστας που μας έκανε περήφανους για μια ακόμα φορα!

Απίστευτες στιγμές για ελληνικό τένις στο κορτ του Rod Laver Arena της Μελβούρνης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έριξε... βόμβα στο Australian Open, αποκλείοντας τον Ρότζερ Φέντερερ στους "16" της διοργάνωσης.

Πίστεψε στη νίκη και τα κατάφερε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον είδωλο του στο κορτ του Rod Laver Arena και τα κατάφερε!

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ και πέρασε στα προημιτελικά του Australian Open. Οι δύο τενίστες είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στις αρχές του νέου έτους, στο τουρνουά του Περθ, με τον Ελβετό θρύλο του αθλήματος να φτάνει σε μια δύσκολη νίκη με 7-6, 7-6.

Μετα το τέλος του αγώνα ο έλληνας τενίστας δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετώπισα στο Hopman Cup. Πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά εκεί. Και εγώ το ίδιο. Ήταν ένας αγώνας υψηλής ποιότητας. Βέβαια αυτό στη Μελβούρνη θα είναι προφανώς διαφορετικό παιχνίδι», είχε αναφέρει νωρίτερα ο Ρότζερ Φέντερερ για τον έλληνα αθλητή.

Επιπροσθέτως σημειώνεται πως ο έλληνας τενίστας απέκλεισε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, δινόντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην οποία απέκλεισε και τον κορυφαίο ελβετό αθλητή.

 

  20 January, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα