«Βλέπει» Καβαλιέρι ο ΟΦΗ

  04 June, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
«Βλέπει» Καβαλιέρι ο ΟΦΗ

Mε επίκεντρο νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές θα κινηθεί μεταγραφικά ο ΟΦΗ για την σεζόν που έρχεται.

Το πλάνο ξεκίνησε από τον περασμένο Γενάρη με τα παραδείγματα των Φερέιρα, Γιακουμάκη, Σακόρ και η συνέχεια αναμένεται να είναι ανάλογη με τον ΟΦΗ να εστιάζει σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό για τις οποίες μάλιστα είναι διατεθειμένος να επενδύσει οικονομικά.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να αποτελεί ο Χιλιανός  Ματίας Καβαλιέρι, ο 21χρονος επιθετικός της Κουρίκο Ουνίδο τον οποίο έχει βάλει στο μάτι εδώ και  καιρό ο ΟΦΗ.

Ο Καβαλιέρι αγωνίζεται στην ομάδα από την οποία ήρθαν οι Βέρα, Ίσις αλλά και ο νεαρός Βραζιλιάνος Φερέιρα. Είναι 21 ετών (γεννημένος στις 8/4/1998) και αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2018 από την Νιούελς Όλντ Μπόις της Αργεντινής.

Έχει ύψος 1.68μ και η θέση του είναι πλάγιος επιθετικός (παίζει και από τις δυο πλευρές). Φέτος έχει 9 συμμετοχές(8 ως βασικός) με 2 γκολ και 5 ασίστ. Τον παίκτη γνωρίζουν πολύ καλά Βέρα και Ίσις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την ομάδα του καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο ΟΦΗ έχει μάτια και σε άλλες χώρες αλλά και στην Ελλάδα για παίκτες ταλέντα με ισχυρή μεταπωλητική αξία.

Από την χώρα μας τα βλέμματα των σκάουτερ της ομάδας έχουν πέσει σε παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Έχουμε ξαναγράψει για το ενδιαφέρον που υπάρχει για Ιατρούδη, Έφορντ, Ουές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Για τον ΟΦΗ πάντως υπάρχουν δυσκολίες καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται και σε καμιά περίπτωση η ομάδα δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμών.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά τα χειρίζονται ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν ήδη έχουν κάνει την σχετική προεργασία και ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στο κλείσιμο των μεταγραφών.

Πριν ωστόσο θα πρέπει να τελειώνουν τα εσωτερικά ζητήματα με τις αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται στα πλάνα για τη νέα περίοδο.

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Στρέζου, Δερμιτζάκη, Ποτουρίδη και Νέιρα και ενδεχομένως και οι περιπτώσεις των δανεικών Μεγιάδο, Γιακουμάκη.

Με τον Νέιρα υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό αλλά και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει στο Ηράκλειο οπότε είναι πιθανό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Στόχος του ΟΦΗ είναι να κρατήσει και τους δυο δανεικούς αλλά με πιο συμφέροντες όρους και ήδη γίνονται επαφές με την Τσακαρίτα και την ΑΕΚ. Και σε αυτές τις περιπτώσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο η επιθυμία των παικτών που έχουν δεθεί με την ομάδα και θέλουν να μείνουν.

Τις επόμενες μέρες εξάλλου ο ΟΦΗ αναμένεται να κλείσει και το θέμα με τον Φερέιρα.

Οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που μένει είναι να σφραγιστεί η μεταγραφή του με ελευθέρας πλέον από την Κουρίκο Ουνίδο.

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και σε άλλα θέματα του ΟΦΗ όπως των δυο Χιλιανών προπονητών Βέρα και Ίσις που εντείνουν τις ενέργειες για να πείσουν την ΟΥΕΦΑ να αναγνωρίσει το δίπλωμά τους, την προετοιμασία, το γηπεδικό και τα τηλεοπτικά.

 

  04 June, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα