
Τα αποτελέσματα με τους δικαιούχους του Μέτρου 11 «Βιολογική γεωργία» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, συνολικού ύψους 654.498.189,12 ευρώ αναρτήθηκαν από το ΥπΑΑΤ.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η ένταξη:
α) Στη δράση 11.1.1 για επιλέξιμες μόνιμες καλλιέργειες κηπευτικά και αρωματικά φαρμακευτικά φυτά, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 144.995.834,01 ευρώ.
β) Στη δράση 11.1.1 για αροτραίες καλλιέργειες, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 82.984.143 ευρώ.
γ) Στη δράση 11.2.1 για επιλέξιμες μόνιμες καλλιέργειες κηπευτικά και αρωματικά φαρμακευτικά φυτά, υπομέτρο 11.2, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 41.360.644,38 ευρώ.
δ) Στη δράση 11.2.1, για επιλέξιμες αροτραίες καλλιέργειες, υπομέτρο 11.2, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 82.987.806 ευρώ.
ε)Στη δράση 11.1.2 για τα επιλέξιμα βοοειδή και αιγοπρόβατα, υπομέτρο 11.1, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 206.635.380,36 ευρώ.
στ) Στη δράση 11.2.2 για τα επιλέξιμα βοοειδή και αιγοπρόβατα, υπομέτρο 11.2, των παραδεκτών αιτήσεων στήριξης συνολικής δημόσιας δαπάνης 95.534.381,37 ευρώ.
Πότε ξεκινούν οι δεσμεύσεις των δικαιούχων
Οι υποχρεώσεις και δεσμεύσεις των δικαιούχων ξεκινούν την ημερομηνία έκδοσης της παρούσας Απόφασης Ένταξης Πράξεων και η διάρκεια των δεσμεύσεων
για τη δράση 11.1.1, για επιλέξιμες μόνιμες καλλιέργειες κηπευτικά και αρωματικά φαρμακευτικά φυτά, ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών
για τη δράση 11.1.1, για αροτραίες καλλιέργειες, ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών
για τη δράση 11.2.1, για επιλέξιμες μόνιμες καλλιέργειες κηπευτικά και αρωματικά φαρμακευτικά φυτά, ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών
για τη δράση 11.2.1, αροτραίες καλλιέργειες, ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών
για τη δράση 11.1.2, «Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία» για τα επιλέξιμα βοοειδή και αιγοπρόβατα ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών
για τη δράση 11.2.2, «Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην κτηνοτροφία» για τα επιλέξιμα βοοειδή και αιγοπρόβατα ορίζεται για συνεχές χρονικό διάστημα τριών ετών.
Δείτε επίσης
- Κρήτη: Λάδι ούτε για το φαγητό φέτος – Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί
- Βασική Ενίσχυση: Πότε αναμένεται η εξόφληση του 30%
- O A.Σ Ηρακλείου καλει σε κινητοποίηση τους αγρότες της Κρήτης
- Συνάντηση Αυγενάκη-ΕΑΣΗ με...αιχμές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νοθευμένο λάδι