Βγήκαν τα όπλα στο Χάρακα - Αστυνομικές δυνάμεις επι τόπου

  09 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βγήκαν τα όπλα στο Χάρακα - Αστυνομικές δυνάμεις επι τόπου

Επιτακτικη ανάγκη φαίνεται πως είναι η πραγματοποίηση ενός νέου σχεδιασμού - όπως ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης - όχι μόνο για τον ορεινό Μυλοπόταμο, αλλά και για άλλες περιοχές της Κρήτης.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική η προσέγγιση των πραγμάτων, όταν παρά τα γεγονότα που καταγράφηκαν στη σειρά στον ορεινό Μυλοπόταμο, είχαμε νέο «θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Χάρακα.

Συμφωνα με πληροφορίες έπεσαν πυροβολισμοί ανάμεσα σε άτομα της περιοχής, για άγνωστο λόγο. Εικάζεται ότι η αιτία είναι οι κτηνοτροφικές διαφορές. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπαρχουν τραυματισμοί...

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είχε δηλώσει πως θα επιστρέψει σε λίγες μέρες στο νησί προκειμένου όλες οι παραπάνω δεσμεύσεις να γίνουν πράξη στις περιοχές εκείνες που εμφανίζουν αυτά τα φαινόμενα με προσθήκη νέων αστυνομικών δυνάμεων.

«Θα είμαστε παρόντες μεχρι την οριστική εξάλειψη αυτών των φαινομένων. Απαιτείται όμως και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας κα ιτων αιρετών. Να υπαρξει μια νέα αντίληψη στα πράγματα. Διότι δεν είναι λεβεντιά το να αλληλοσκοτωνόμαστε. Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα. Ολα αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα μιας άλλης εποχής. Θα στείλουμε ένα μήνυμα αποφασιστικότητας. Ένα μήνυμα αποτελεσματικότητας των επιχειρησιακών μας δυνάμεων», δήλωσε ο Υπουργός που δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος προσωπικά θα εποπτεύσει μαζί με τον κ. Καραμαλάκη τις επόμενες μέρες την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, την ανασύνταξη των σχεδίων και το τελικό αποτέλεσμα.

Ενα πλάνο που πρέπει να επεκτείνει και για άλλες ζώνες του νησιού. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που όπως έχει γράψει το newshub.gr ειδικές Ομάδες της Αστυνομίας, «σαρώνουν» την ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, με απτά αποτελέσματα...

 

newshub.gr

 

  09 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα