Βαριά πλήρωσε την πλαστοπροσωπία ο Χείμαρος

mesaralive.gr  28 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βαριά πλήρωσε την πλαστοπροσωπία ο Χείμαρος

Φώτο: mesaralive

Βαριά καμπάνα στον Χείμαρο μετά την ένσταση της ΑΕΚαμηλαρίου για πλαστοπροσωπία

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ έκανε δεκτή την ένσταση που κατέθεση η ΑΕΚαμηλαρίου, και επέβαλε βαριά ποινή σε σωμματείο, παράγοντες και παίκτη. 
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού μελέτησε όλα τα στοιχεία του φακέλου της ένστασης της πλαστοπροσωπίας της ομάδας του ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ κατά της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ, στον αγώνα της 21/02/2016, διαπίστωσε τα ακόλουθα :

  1. Η ένσταση παραδεκτά ασκήθηκε και ως εκ τούτου εξετάζεται και κατ’ ουσίαν.
  2. Από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. διαπιστώθηκε η πλαστοπροσωπία δύο ποδοσφαιριστών. Ο ένας αφού φωτογραφήθηκε από τον διαιτητή, πιστοποιήθηκε η ταυτότητά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τα δελτία των ομάδων, σύμφωνα με την από 22/02/2016 συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών του συγκεκριμένου αγώνα.
  3. Για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί, καθώς αποχώρησε από το γήπεδο για να αποφύγει τις συνέπειες.
  4. Από τις καταθέσεις των εκπροσώπων των δύο ομάδων, οι οποίοι εμφανίστηκαν αυτοβούλως ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των διαιτητών και λοιπό αποδεικτικό υλικό, ( δηλώσεις ΜΜΕ ), κατέληξε στην πεποίθηση ότι ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. ως προπονητής της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ δεν είναι το αυτό πρόσωπο με εκείνον που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο προπονητής της ομάδας ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ο οποίος εκ παραδρομής δεν ανεγράφη στο Φ.Α.

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού εκτίμησε τα ανωτέρω

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ :

  1. Κατακυρώνεται ο αγώνα της 21/02/2016 μεταξύ των ομάδων ΚΑΜΗΛΑΡΙ – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ, υπέρ της ομάδας ΚΑΜΗΛΑΡΙ με σκορ 3-0. ( άρθρο 23 παρ. 12 του ΚΑΠ )
  2. Αφαιρούνται ΠΕΝΤΕ (5) Βαθμοί από την ομάδα ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ. ( άρθρο 23 παρ. 12 του ΚΑΠ )
  3. Επιβάλλεται χρηματική ποινή διακοσίων  ( 200€ ) ευρώ κατά της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ.
  4. Ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. ως εκπρόσωπος της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ως μέλος του Δ.Σ.  ( Αντιπρόεδρος )κ. ΚΑΛΟΥΤΖΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ΔΥΟ (2) έτη, που αρχίζουν από την επομένη διεξαγωγής του αγώνα. ( άρθρο 23 παρ. 12 του ΚΑΠ )
  5. Ο ποδοσφαιριστής BRAHO ANESTI με αριθμ. δελτίου 1421071, του οποίου διαπιστώθηκε η ταυτότητα ( βλ. σκεπτικό), τιμωρείται με αποκλεισμό ΔΥΟ (2) ετών. ( άρθρο 23 παρ. 12 του ΚΑΠ )
  6. Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. ως προπονητή της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ, δεν επιβάλλεται ποινή, δεδομένου ότι δεν προέκυψε υποκειμενική ή αντικειμενική ευθύνη στο πρόσωπό του.
  7. Στον προπονητή της ομάδας ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ κ. ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΗ  ΜΙΧΑΗΛ, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ΤΕΣΣΕΡΑ (4) έτη, που αρχίζουν από την επομένη διεξαγωγής του αγώνα. (άρθρο 34 παρ. 2 εδ. α   του Πειθαρχικού Κώδικα, άρθρο 23 παρ. 12 του ΚΑΠ και άρθρο 15 παρ. 8 του ΚΑΠ).

 

mesaralive.gr  28 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα