Βαγιωνιά: σε σοβαρή κατάσταση ένας 30χρονος μετά από πτώση

  05 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βαγιωνιά: σε σοβαρή κατάσταση ένας 30χρονος μετά από πτώση

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Μοιρών για να κρατήσουν στη ζωή έναν 30χρονο άνδρα από τη Ρουμανία ο οποίος υπέστη ανακοπή μετά από πτώση.

Ο 30χρονος Ρουμάνος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού.  Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. Οι γιατροί, ωστόσο, λόγω της κατάστασής του έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. 

Έτσι, ξεκίνησε η διακομιδή του 30χρονου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο με αποτέλεσμα το όχημα να επιστρέψει στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίσιμη κατάσταση που είχε προκύψει. 

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν και αμέσως μετά ξεκίνησε η διακομιδή του προς το εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

 

  05 September, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα