Aυτός είναι ο αστυνομικός που αρίστευσε στις Πανελλήνιες

  18 July, 2020 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Aυτός είναι ο αστυνομικός που αρίστευσε στις Πανελλήνιες

Υπαστυνόμος στην Κρήτη πέτυχε την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο με 18.495 μόρια

Μια σημαντική στιγμή για τον Υπαστυνόμο Α΄ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, που κατάφερε να αριστεύσει στις πανελλήνιες εξετάσεις συγκεντρώνοντας 18.495 μόρια.

Ο Υποδιοικητής της Υπον/νσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αναπληρωτής  Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου απέδειξε σε όλους ότι όταν υπάρχει θέληση , όλα είναι εφικτά και με την επιτυχία αυτή, του ανοίγεται παράλληλα ο δρόμος για την εισαγωγή του και στις Ιατρικές Σχολές.

Συγχαρήρηρια ανακοίνωση για τον συνάδελφο τους εξέδωσαν τα μέλη της Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθιου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Υπαστυνόμο Α΄ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, Υποδ/ντη της Υπον/νσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και Αν. Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου για την προσπάθεια και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 18.495 μόρια που του ανοίγουν τον δρόμο ακόμα και για τις Ιατρικές Σχολές.

  Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αστυνομικών που υπηρετούν στον Νομό Λασιθίου καθώς επίσης δίνουν κίνητρο και σε επόμενους να ακολουθήσουν .

  Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία» .

 

  18 July, 2020 ΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ