Αυτοκτόνησε με καραμπίνα μπροστά στη γυναίκα του!
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την αυτοκτονία 62χρονου στο σπίτι του λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, στην Αμφίκλεια.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, ο αυτόχειρας που είχε τρία παιδιά φέρεται να πήρε το κυνηγετικό του όπλο και να το έστρεψε επάνω του, αφήνοντας μάλιστα και ιδιόχειρο σημείωμα για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και τον έφτασαν σε αυτό το σημείο!
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, λίγο πριν την απονενοημένη πράξη, η γυναίκα του τον είδε να ανεβαίνει στο πάνω δώμα της οικίας του με το όπλο και του φώναξε «τι πας να κάνεις;» πλην όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ακούστηκε ο πυροβολισμός.
Στο σημείο έφτασαν και οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας που ανέλαβαν την προανάκριση, ενώ η σορός επρόκειτο να μεταφερθεί για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Δείτε επίσης
- Ένας νεκρός από τροχαίο στα Καπαριανά
- Δήμος Γόρτυνας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
- Ο Δήμαρχος Φαιστού στο Gortys Forum 2025 – Διάλογος για τη δημοκρατία, τους θεσμούς και το μέλλον
- Φόλες στον Σίβα εντόπισαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι
- Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φαιστού





