Αυτή είναι η αφίσα του φετινού Matala Beach Festival!!!!

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΑΡΘΡΑ
Αυτή είναι η αφίσα του φετινού Matala Beach Festival!!!!

Πολύ δύσκολο έργο είχε η επιτροπή του Matala Beach Festival, για την επιλογή της αφίσας που θα αντιπροσωπεύσει την φετινή διοργάνωση!

Στο διαγωνισμό υπήρξαν εξαιρετικές συμμετοχές με πολύ καλές δημιουργίες, ενώ μετά την ψηφοφορία από το κοινό μέσω facebook, όπου προκρίθηκαν οι πέντε αφίσες με τα περισσότερα like, ήρθε η απόφαση της επιτροπής της διοργάνωσης.

Η αφίσα του Αριστείδη Κλαουράκη, κρίθηκε από την επιτροπή ως εκείνη που αντιπροσωπεύει καλύτερα το μήνυμα, το ύφος και το συναίσθημα του Φεστιβάλ των Ματάλων και κέρδισε το διαγωνισμό!.

Η ανακοίνωση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής:

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι πέντε πρώτοι που διακρίθηκαν μέσω της διαδικασίας "like" στο διαγωνισμό για την αφίσα του Matala Beach Festival 2015, είναι οι: Πραμαντιώτη Ελένη, Αθανασίου Μαριάννα, Κλαουράκης Αριστείδης, Καρυδάκη Ειρήνη και Αρβανίτη Ιζαμπέλλ Ντενίσσα.

Οι πέντε φιναλίστ κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για είσοδο στο κάμπινγκ του φεστιβάλ και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ, ένα καπέλο, μία μπλούζα και μία κονκάρδα με το λογότυπο του Φεστιβάλ.

Η επιτροπή του Matala Beach Festival είχε το πολύ δύσκολο έργο να επιλέξει ανάμεσα σε αυτές τις πολύ όμορφες δημιουργίες και κατέληξε ότι το μήνυμα, ύφος και συναίσθημα του αγαπημένου φεστιβάλ αντιπροσωπεύεται καλύτερα από την αφίσα του Αριστείδη Κλαουράκη, ο οποίος είναι και ο νικητής του διαγωνισμού!

Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως και το κοινό που συμμετείχε στη ψηφοφορία. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας και σύντομα θα ανακοινωθεί το line up του φεστιβάλ!

Love and Peace!»

 

mesaralive.gr  29 April, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα