17,18 και 19 Ιουνίου 2016 το Διεθνές Φεστιβάλ στα Μάταλα

Στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του Ιουνίου, και πριν την εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ των Ματάλων.
Τις ημερομηνίες 17, 18 και 19 Ιουνίου επιβεβαίωσε στο mesaralive.gr o Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, αναφέροντας ότι και φέτος όπως και πέρυσι την διοργάνωση έχει αναλάβει η Μονομετοχική ΑΕ του Δήμου Φαιστού. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ήδη τρέχουν οι διαδικασίες ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με το νόμο και με τα παραστατικά που απαιτούνται σε τέτοιες εκδηλώσεις όπως έγινε και πέρυσι.
«Οι διαδικασίες τρέχουν, γιατί το κυριότερο είναι να γίνουν όλα νόμιμα. Υπάρχουν ιδέες πολλές και ευελπιστούμε ότι το φετινό φεστιβάλ θα είναι ακόμα καλύτερο από το περυσινό» λέει ο κ. Αρμουτάκης.
Δείτε επίσης
- Τρεις Γαλάζιες Σημαίες για το 2025 στον Δήμο Φαιστού
- Ριζόφτερα: Αυλαία στη φετινή χρονιά με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα απόψε στον Αγ. Τίτο Τυμπακίου
- Δήμος Φαιστού: Οδηγίες προστασίας πολιτών λόγω καύσωνα
- Nέα καραβιά μεταναστών στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
- «Καρτ ποστάλ» από τον Νότο: Το αδιαχώρητο και σήμερα στην Καταλυκή
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Φαιστού: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ΚΔΑΠμεΑ στο Κλήμα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Ο Ιούνιος είναι εδώ!
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού