Άστατος ο καιρός σήμερα στην Κρήτη – Που θα βρέξει;

  17 January, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Άστατος ο καιρός σήμερα στην Κρήτη – Που θα βρέξει;

Άστατος είναι ο καιρός σήμερα στην Κρήτη, με αρκετές νεφώσεις και κατά τόπους βροχές.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει σήμερα η Κρήτη, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο:

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συννεφιά θα επικρατήσει καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το meteo.gr, με τη θερμοκρασία να αγγίζει μέχρι και τους 19 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν στα 2 μποφόρ.

 

ΧΑΝΙΑ

Αρκετά σύννεφα και στον ουρανό των Χανίων. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 17 βαθμούς και οι άνεμοι θα φτάσουν μέχρι και τα 6 μποφόρ το μεσημέρι.

 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Συννεφιά θα έχει στο Ρέθυμνο, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς το μεσημέρι και οι άνεμοι θα πνέουν στα 4 μποφόρ.

 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προσοχή, ιδίως για τους οδηγούς, στον Άγιο Νικόλαο, καθώς από το βράδυ και έπειτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει συννεφιά και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 19 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν στα 2 μποφόρ.

 

Δείτε σε ποιες περιοχές της Κρήτης θα βρέξει, σύμφωνα με το meteo.gr:

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΑΜΑΡΙ
ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΣ
ΑΝΩΓΕΙΑ
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ
ΓΑΥΔΟΣ
ΓΕΡΓΕΡΗ
ΖΑΡΟΣ
ΚΑΝΔΑΝΟΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΙ
ΚΙΣΣΑΜΟΣ
ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ
ΜΟΙΡΕΣ
ΝΕΑΠΟΛΗ
ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ
ΠΡΕΒΕΛΗ
ΣΠΗΛΙ
ΣΦΑΚΙΑ
ΤΖΕΡΜΙΑΔΟ
ΤΥΜΠΑΚΙ
ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

 

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Τοπικές βροχές είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για σήμερα στη χώρα, ενώ από το απόγευμα αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, αλλά και χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

Άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα νοτιά πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ, που από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

neakriti.gr

 

  17 January, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα