ΑΣΕΠ: Ποδαρικό με χιλιάδες νέες προσλήψεις

  03 January, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
ΑΣΕΠ: Ποδαρικό με χιλιάδες νέες προσλήψεις

Προ των πυλών είναι η έκδοση της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Μάλιστα, πληροφορίες τ αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η δημοσίευση της να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Η εξέλιξη όλων των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ σε ένα πίνακα!

Οι θέσεις που ζητούνται στην προκήρυξη αφορούν πάρα πολλές ειδικότητες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στον πίνακα θέσεων της προκήρυξης υπάρχουν ευκαιρίες για Μηχανικούς, Διοικητικούς Υπαλλήλους αλλά και Τεχνίτες, Νοσηλευτές και Ηλεκτρολόγους.

 Να σημειώσουμε ότι οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων θα γίνουν γνωστές μόλις δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε στον πίνακα θέσεων ΕΔΩ αναλυτικά όλες τις ειδικότητες και την κατανομής τους ανά την Ελλάδα.

 

  03 January, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα