«Άρωμα» Μεσαράς στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης στη Λάρισα

mesaralive.gr  26 May, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
«Άρωμα» Μεσαράς στις επετειακές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης στη Λάρισα

Ας κρατήσουμε στη θύμησή μας και στις καρδιές μας τη Μάχη της Κρήτης ως τιμή και δόξα και ας διατηρήσουμε ανεξίτηλη την ιστορία της ως αντάξιοι συνεχιστές όλων εκείνων που θυσιάστηκαν για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τιμή, για τις μεγάλες αξίες και τα ιδανικά τους, για την υστεροφημία και την αθανασία.

Και το κυριότερο ας προσπαθήσουμε να μιμηθούμε αυτήν «την περηφάνια, το πείσμα, την παλικαριά, που σε κάνουν να αγαπάς παράφορα τη ζωή και να αψηφάς το θάνατο και σε κάνουν να χαίρεσαι που είσαι Κρητικός, Έλληνας και πάνω από όλα Άνθρωπος, γιατί τελικά είσαι πνεύμα, ιδέα και πάντοτε ο τελικός νικητής.

Με αυτά τα λόγια- όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας-  έκλεισε την ομιλία και τον πανηγυρικό λόγο για την 74η επέτειο της Μάχης της Κρήτης η Λαρισαία δικηγόρος Ειρήνη Περβολαράκη, στη Λέσχη Αξιωματικών Λάρισας, αναφερόμενη στο ιστορικό της ημέρας, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κρητικών και ο Σύλλογος Φοιτητών Λάρισας, όπου πρόεδρος είναι ο πολύ δραστήριος νεαρός μεσαρίτης Γιώργος Χουστουλάκης .

Της εκδήλωσης στην ΛΑΦΛ προηγήθηκε δοξολογία στον ι.ν. Αγίου Αχιλλίου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρηγόρη Παπαχαραλάμπους, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων κ. Δημ. Τάχο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητικών Λάρισας κ. Βασίλη Φραγκογιαννάκη, τον πρόεδρο Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Λάρισας κ. Γιώργο Χουστουλάκη και εκπρόσωπο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Λάρισας.

Πηγή:  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 

mesaralive.gr  26 May, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα