Αρκαλοχώρι: Αποχαιρετούν τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου...

  20 March, 2022 ΑΡΘΡΑ
Αρκαλοχώρι: Αποχαιρετούν τα θύματα του θανατηφόρου τροχαίου...

Σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 23χρονο και την 51χρονη που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου, στο δεύτερο χιλιόμετρο του δρόμου Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων θα τους «αποχαιρετήσουν» στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι. Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι, ενώ αργότερα στις 16:00 της άτυχης γυναίκας.

Το χρονικό του δυστυχήματος  

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο νεαρός κτηνοτρόφος από το Γεράκι, κινούνταν με το όχημά του από τα Πεζά προς το Αρκαλοχώρι, ενώ η άτυχη γυναίκα κατευθύνονταν προς το Ηράκλειο.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, αφού συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά και μετατράπηκαν, κατόπιν, σε άμορφες μάζες σιδηρικών. Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εικόνες, που σοκάρουν.

Στο σημείο έσπευσαν, άμεσα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομικές αρχές και κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας το οποίο απεγκλώβισε τόσο τον 23χρονο νεαρό όσο και τη 51χρονη γυναίκα. Όμως ήταν ήδη αργά και για τους δυο.

Δώδεκα νεκροί στην άσφαλτο

Οι δύο άτυχοι οδηγοί, έρχονται, να προστεθούν στην μακρά λίστα των ατόμων, που έχουν χάσει τη ζωή τους στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Βαρύς είναι ο φόρος αίματος από τα τροχαία δυστυχήματα το 2022, καθώς συνολικά 10 συνάνθρωποί μας έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο της Κρήτης. Μάλιστα, οι 9 εξ αυτών σκοτώθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο του νησιού.

 

  20 March, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα