
Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με την υπόθεση ο 39χρονος επιχειρηματίας
Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 39χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση των 700 γραμμαρίων κοκαΐνης και των 230 γραμμαρίων ποσότητας αποτελούμενης από αμφεταμίνες, έκσταση και ηρωίνη, συνδυασμός που κατά την Αστυνομία παραπέμπει σε ένα νέο συνθετικό ναρκωτικό, που για πρώτη φορά βλέπουν οι αστυνομικοί, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενη αναφορά ακόμα και σε διεθνές επίπεδο!
Πάντως, ο 39χρονος που πήρε και νέα προθεσμία για σήμερα, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τα ναρκωτικά.
Ο 40χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Και εκείνος αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τα ναρκωτικά που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.
Απέδωσε την συχνή παρουσία του στις περιοχές όπου βρέθηκαν κρυμμένες οι ναρκωτικές ουσίες στον… έρωτα. Ισχυρίστηκε δηλαδή ότι εκεί συνευρισκόταν με την σύντροφό του και αυτό …παρεξηγήθηκε από τους αστυνομικούς!
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Γάζα: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς – Εγκλωβισμένος πληθυσμός στο παραθαλάσσιο μέτωπο
- ΜΚΟ κατηγορεί για διακίνηση μεταναστών την κυβέρνηση της Τρίπολης- παρουσίασε βίντεο και φωτογραφίες
- Αθήνα και Τρίπολη ξεκινούν διάλογο για οριοθέτηση ΑΟΖ – Τι συζήτησαν Γεραπετρίτης – αλ Μπάουρ
- Χερσαία επιχείρηση στη Γάζα – Φάλαγγες βαν και κάρων μεταφέρουν οικογένειες στην προσφυγιά
- Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας
Σχετικά άρθρα
- Ανήλικη εργασία: Σοκαριστική αύξηση 10% στον νομό Ηρακλείου
- Στο Ηρακλειο σήμερα Μητσοτάκης-Ανδρουλάκης
- Σήμερα αποφασίζει το Δικαστικό Συμβούλιο για τους «6» στην υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
- Ηράκλειο: Εσπευσμένα στις Βούτες ο Λέκκας μετά τις ανεξήγητες ρηγματώσεις σε σπίτια και δρόμους
- Ευλογιά προβάτων: Το ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο, τα μέτρα και οι φόβοι