Αποκλειστικό: «Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη - αγροτών, πιθανόν στη Μεσαρά

mesaralive.gr  11 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Αποκλειστικό: «Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη - αγροτών, πιθανόν στη Μεσαρά

«Κλείδωσε» η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το ραντεβού των αγροτών από την Κρήτη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με πιθανό τόπο συνάντησης τη Μεσαρά

Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mesaralive.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα βρεθεί στην Κρήτη στα τέλη της επομενης εβδομάδας, θα ταξιδέψει ως τη Μεσαρά. Εκεί είναι πιθανόν να γίνει η συνάντηση που είχαν ζητήσει τα μέλη της Παγκρήτιας Επιτροπής Αγροτών, στη διάρκεια επίσκεψης του συντονιστή της Μανώλη Ορφανουδάκη, προ μηνών, στην Αθήνα.

Ο κ. Ορφανουδάκης μιλώντας στο mesaralive.gr είπε ότι με αυτή την επίσκεψη ικανοποιείται το αίτημα των αγροτών του νησιού, που θα θέσουν επί τάπητος όλα τα προβληματα του κλάδου στον πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας.

H επιβεβαίωση μάλιστα ήρθε από το Γραφείο Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη. Διαβάστε την κείμενο που εστάλη: 

«Στο Τυμπάκι, βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο Λ. Αυγενάκης. Μετά τη βόλτα του στην λαϊκή αγορά και αφού συνομίλησε με πολλούς κατοίκους της περιοχής, βρέθηκε με φίλους και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Βασικό θέμα συζήτησης η επανεκλογή του στην θέση του Γραμματέα του Κόμματος, κάτι που αποτελεί «ρεκόρ» για τα δεδομένα της «γαλάζιας» παράταξης. Πέρα όμως, από τα συγχαρητήρια, αυτό που έλεγαν όλοι είναι πως η επανεκλογή του αποτελεί πηγή περηφάνιας και για τους ίδιους, καθώς πρώτη φορά ένα Μεσαρίτης κατάφερε να ανέλθει τόσο ψηλά στην πολιτική.

Το σημαντικότερο όμως, ζήτημα που συζήτησαν ήταν ο συντονισμός της επικείμενης επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, καθώς ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, την πόλη του Ηρακλείου για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, στο κέντρο «Αναδρομές» στις 6.00μ.μ. Και την επομένη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει οδοιπορικό στα νότια του νομού, στη Μεσαρά.

Σκοπεύει, μάλιστα, όπως λέγεται, να περπατήσει την περιοχή χωριό-χωριό, θέλοντας να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους της περιοχής και να τους ευχαριστήσει αναγνωρίζοντας τη στήριξη που παρείχαν στο πρόσωπο του 3 χρόνια πριν κατά τις εσωκομματικές εκλογές. Στήριξη που τον έφερε πρώτο σε σταυρούς με διαφορά στην περιοχή.

«Τώρα με ενότητα, πίστη, ομοψυχία και μαχητικότητα η περιοχή μας θα αγωνιστεί ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, τον οποίο εμπιστευόμαστε και είμαστε βέβαιοι πως θα παρέχει αμέριστη στήριξη για την ανάπτυξη της Μεσαράς και όχι μόνο», έλεγαν στελέχη της παράταξης, ενώ και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έλεγαν στον Γραμματέα του Κόμματος πως: «Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθεί, ο Κ. Μητσοτάκης, στο τιμόνι της χώρας, αρχηγός μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης».

 

mesaralive.gr  11 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα