Από σήμερα η πληρωμή των συντάξεων

  25 September, 2019 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Από σήμερα η πληρωμή των συντάξεων

Στα ΑΤΜ συντάξεις Οκτωβρίου και επιδόματα - Τι πληρώνεται σήμερα

Εβδομάδα πληρωμών η τρέχουσα καθώς καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου αλλά και επιδόματα. Η διαδικασία πληρωμής των συντάξεων αρχίζει σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ καταβάλλουν τις συντάξεις σήμερα, ενώ πληρώνονται επίσης και οι συντάξεις των ανασφάλιστων υπερήλικων από τον ΟΠΕΚΑ.

Το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019.

Τα επιδόματα

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Σεπτεμβρίου καταβάλλονται ήδη σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Το επίδομα ενοικίου καταβάλλεται επίσης σήμερα Τετάρτη σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Αυγούστου και αυτή έχει εγκριθεί.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου καταβάλλεται το επίδομα παιδιού σε όλους όσοι υπέβαλαν φέτος αίτηση Α21, έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική τους δήλωση και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα του 2018 το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1.

Η καταβολή αφορά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου και πραγματοποιείται μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος, με βάση το
εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα.

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου καταβάλλεται στους δικαιούχους το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης– αφορά σε όσους οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Αυγούστου.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Την ίδια μέρα πληρώνονται και τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους ΟΤΑ έως και το 2018. Θα καταβληθούν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και αφορούν το μήνα Σεπτέμβριο.

 

  25 September, 2019 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα