Κατεβασμένα ρολά σήμερα στις επιχειρήσεις του Δήμου Φαιστού

  11 November, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κατεβασμένα ρολά σήμερα στις επιχειρήσεις του Δήμου Φαιστού

Απεργούν οι επαγγελματίες της περιοχής απέναντι στα νέα μέτρα-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το Δημαρχείο Φαιστού

Με βασικό αίτημα να πάψουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να αποτελούν ελεγκτικό μηχανισμό στα πλαίσια των νέων μέτρων, απεργούν σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και οι επαγγελματίες της Μεσαράς.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Δήμου Φαιστού, με ανακοίνωσή της ζητά από τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης, κρατώντας κλειστά τα μαγαζιά τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση τις ΠΟΕΣΕ για κλείσιμο των καταστημάτων την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου αλλάζουμε την ημέρα δική μας απεργίας και κλείσιμο των επιχειρήσεων μας στηρίζοντας τον κλάδο τις εστίασης.. Και αναβάλλεται για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου..

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα

Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να κρατήσουν κλειστά τις επιχειρήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ορίζοντας τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες ως ελεγκτικό μηχανισμό κατά της διασποράς του COVID-19, διχάζοντας μια κοινωνία & δημιουργώντας προβλήματα λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Κρατάμε κλειστά τις επιχειρήσεις μας..» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.».

Στο Δημαρχείο Φαιστού

Ήδη έχουν τυπωθεί αφίσες που η Ένωση θα μοιράσει στα μαγαζιά, ενώ την Πέμπτη το πρωί στις 11 καλούνται να συγκεντρωθούν οι επαγγελματίες στην Πλατεία Λεωνίδα Κλάδου έξω από το Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για τα νέα μέτρα.

 

  11 November, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα