Αναζητείται ο δράστης για τη φωτιά στο ξυλουργείο -

Σε εμπρηστική ενέργεια οφείλεται η χθεσινή πυρκαγιά σε ξυλουργείο στην περιοχή του Μαραθίτη, όπως κατέληξαν οι πυροσβεστικές αρχές. Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Πρόκειται για έναν 30χρονο από τη Συρία, του οποίου η εμπλοκή προέκυψε μετά την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο συνέταιρος και μπατζανάκης του, επίσης από τη Συρία, κατονομάζοντάς τον ως δράστη του εμπρησμού.
Στο χώρο που κάηκε ολοσχερώς, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι ο φερόμενος ως εμπρηστής είχε ρίξει μεγάλη ποσότητα εύφλεκτου υγρού και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, η οποία πήρε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και μάλιστα πλησίασε επικίνδυνα γειτονικά σπίτια.
Δείτε επίσης
- Κόκκινος Πύργος:εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων έρευνας για την αξιοποίηση του νερού άρδευσης
- Δημος Γόρτυνας: Ενημέρωση σχετικά με το οδικό δίκτυο
- TAE Μεσαράς: έφοδος σε σπίτι στον Δ. Φαιστού- όπλα και κάναβη
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου-Δημοτικό Βώρων: εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος
- Θανατηφόρο τροχαίο στις Μοίρες