
Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 6 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη.
Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στα Χανιά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 8ης Δεκεμβρίου.
Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 6 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη.
Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το ΙΧ ενώ επεκτάθηκε προκαλώντας ζημιές στην είσοδο του ξενοδοχείου έξω από το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο όπου έσπασαν οι τζαμαρίες. Παράλληλα οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές και σε παρακείμενο αυτοκίνητο.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Νόμπελ Ιατρικής για τους μηχανισμούς που εμποδίζουν τις αυτοάνοσες ασθένειες
- Γάζα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο- το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις
- Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Βγήκε το Piri Reis στο Αιγαίο
- Γάζα: Το Ισραήλ «παγώνει» τις επιχειρήσεις μετά το διφορούμενο «ναι» της Χαμάς-Τραμπ:«μεγάλη μέρα»
- Ρωσία-Ουκρανία: Οι δύο χώρες προχώρησαν σε ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου από κάθε πλευρά