Ανακοίνωση του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς

  02 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς

Λόγω της έκτακτης κατάστασης που βιώνουμε με τον ιό COVID-19 και επειδή η πορεία και εξέλιξη της πανδημίας δεν είναι σίγουρη, δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσομε τη φετινή 11η Γευσιγνωσία των συλλόγων της Μεσσαράς που οργανώνεται από το Δίκτυο Συλλόγων Μεσσαράς, , μεταφέρνοντάς  την για το 2021. Ελπίζουμε ως τότε να υπάρχει θετική εξέλιξη των πραγμάτων και ευχόμαστε σε όλους αισιοδοξία στις δύσκολες προκλήσεις που περνάμε.

Λόγω της εξάπλωσης του SARS-CoV-2 (Coronavirus) σε ολόκληρο τον κόσμο, το Δ/Σ του Δικτύου Συλλογων Μεσσαράς αναγκάζεται να ανακοινώσει την ματαίωση της εκδήλωσης της γευσιγνωσίας, αφού τα μέτρα κατά του κορωνοϊού απαγορεύουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις για τους επόμενους μήνες.

Όμως το Πρόγραμμα ΦΙΛΕΜΑ  θα πραγματοποιηθεί, δουλεύοντας για το σχεδιασμό  του για την επόμενη χρονιά,   από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για την   αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της διατροφής σε τοπικό επίπεδο με πιλοτική εφαρμογή στη Μεσσαρά Κρήτης .  Έχει ως στόχο το έργο «ΦΙΛΕΜΑ», την σύνδεση διατροφής, πολιτισμού και τουρισμού σε τοπικό επίπεδο.

Τα μέλη του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς θα ενημερωθούν σε εύλογο χρόνο για την δράση αυτή.

 

  02 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα