Ανακοίνωση της αστυνομίας για την αιματηρή χθεσινοβραδινή συμπλοκή στο Τυμπάκι

Αναστάτωση προκλήθηκε χθές βράδυ στο Τυμπάκι από την άγρια συμπλοκή 3 ανδρών,δύο αλλοδαπών κι ενός ντόπιου που είχαν μεταξύ τους διαφορές
Κατα τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας απ αυτούς,πακιστανικής καταγωγής στο κεφάλι απο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό:
Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου για την επίθεση σε βάρος αλλοδαπού, χθες στο Τυμπάκι. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της αστυνομίας «Συνελήφθησαν χθες (23.07.2020) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο άτομα και συγκεκριμένα ημεδαπός και αλλοδαπός κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αλλοδαπού.
Ειδικότερα, χθες (23.07.2020) το βράδυ, o ημεδαπός με τον αλλοδαπό, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος αλλοδαπού για μεταξύ τους διαφορές.
Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο δράστες.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού»
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER