Αναβολή στη δίκη του 49χρονου που κακοποιούσε την κόρη του

neakriti.gr  13 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Αναβολή στη δίκη του 49χρονου που κακοποιούσε την κόρη του

Ο 49χρονος φέρεται να βίαζε και να ξυλοκοπούσε την 14χρονη κόρη του

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να εκδικαστεί τελικά η υπόθεση του 49χρονου Κρητικού, ο οποίος φέρεται να βίαζε και να ξυλοκοπούσε την 14χρονη κόρη του, πριν από περίπου δύο χρόνια, στο Ηράκλειο.

Ο πατέρας του κοριτσιού είχε καταδικαστεί πριν από μερικούς μήνες -σε πρώτο βαθμό- σε ποινή κάθειρξης 20 ετών και 6 μηνών.

Σήμερα, ο 49χρονος άνδρας επρόκειτο να δικαστεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο: Εντούτοις, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προσήλθε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο υπεράσπισης. Όπως ορίζει ο νόμος, η Έδρα διόρισε συνήγορο στον 49χρονο πατέρα.

Ωστόσο, ο εν λόγω δικηγόρος ζήτησε χρόνο, προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον πελάτη του.

Έτσι, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης αποφάσισε να αναβάλει τη δίκη για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη αναβολή της δίκης από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

 

 

neakriti.gr  13 March, 2019 ΑΡΘΡΑ